Idealan 🤍

Kada ga upoznate pomsilićete kako ovog muškarca ništa ne može poremetiti, jer je on vrlo staložen, ne reaguje previše na uvrede i retko šta može da ga izbaci iz koloseka. Ukoliko se granica ipak pređe, čuvajte se, jer postaje tornado koji ruši sve pred sobom.

Muškarac Bik je tradicionalan, optimista i ne voli društvo ljudi koji na sve gledaju crno. Za njega je idealno veče u kafani, uz finu muziku, vesele ljude, sa dobrom klopom i naravno pićem.

Zašto ih žene vole?

Za sve devojke koje traže ozbiljnu vezu on je idealan momak.

Žene ih vole zbog njihove harizme, iako nisu seksi atletske građe, kao recimo muškarci Ovnovi. Devojka se kraj njih oseća kao kraljica, vole da poklone nešto materijalno, a ako su boljeg finansijskog stanja, ne štede na luksuznim poklonima poput nakita, bundi, skupih putovanja.

Ako imate kraj sebe muškarca u znaku Bika, budite uvereni da on stoji iza svake svoje reči. Uživaćete u poklonima, lepim manirima, čak i u seksu jer voli da ugodi i sebi i partnerki.

I vi njega morate da osvojite delima. Romantična večera sa njegovom omiljenom klopom će biti odličan potez, jer su veliki gurmani. Muškarac Bik voli žene lafice i oduševiće se ako vas vidi negde u kafani, kako gustirate piće i u sevdahu pevate neku finu starogradsku pesmu, ali sve damski i sa stilom.

Kao znak kojim vlada Venera, Bik ima sklonosti ka nežnim i prefinjenim stvarima. Zato se zaljubljuje u takve žene, po mogućstvu da budu niske rastom, prave ,,Džepne Venere“. Žena njegovog života je umerena, ne pravi scene i nije napadna.

U vezi ne želi svađu, pa čak i ako to znači da će nakon žustrog razgovora uslediti nezaboravan seks. Od braka očekuje mirnu luku, kraj voljene žene, da dani budu opušteni ispunjeni sitnim zadovoljstvima. Nije od onih koji se prave da ne poznaju svoje bivše devojke. Šta više očekujte da će stati pred vas i prijateljski vas pozdraviti, jer ipak ste u nekom trenutku bili deo njegovog života.

Autor: Pink.rs

#Horoskop

#ljubav

#znak