Depresija i nervni slomovi su iza nje

Američka pop pevačica Britni Spirs svoj povratak na scenu je najavila za 11. decembar. Ono što mnoge interesuje je da li će pevačica uspeti da vrati staru slavu.

Pesmom kojom se predstavila 11. decembra sa članovima grupe Bekstrikt bojs zove se Matches. Britni je svoju nestrpljivost podelila na svom Tviter nalogu i tvitovala iz časa u čas, sve dok pesma nije ugledala svetlost dana.

Britni nije krila radost zbog novog uspeha i povratka na scenu.

Foto: Instagram.com/britneyspears

Iako je ovo njen veliki povratak, Britni se skroz oporavila od svih posledica koje je imala u poslednjih godina, ali je doživela još jedno veliko razočarenje od strane rođene sestre i njenog oca.

Naime, kako američki tabloidi pišu, njen otac Džejmi je prisvojio preko 50 miliona dolara sa njenog računa. U ovu aferu umešana je i njena rođena sestra, Britni je slučaj prijavila policiji i sada se čeka suđenje.

Podsetimo, njen otac je imao starateljstvo nad pevačicom nakon što je doživela nervni slom, pa je samim tim imao pravo da upravlja njenom imovinom.

Britni nije želela da komentariše ovu temu ni za jedan tabloid, samo je rekla da sa sestrom i ocem nema više nikakav kontakt.

Britni već neko vreme uživa u ljubavnoj vezi sa 12 godina mlađim Semom Ašgarijem, za kojim žene otkidaju.

Autor: redportal.rs

#Amerika

#Pop

#USA

#britneyspears

#britnispirs

#pevacica