Mnogo zanimljivih utakmica ovog vikenda

Kolo počinje večeras utakmicom Lidsa i Vest Hema od 21.00, tako da imate vremena do 20:00 da sredite svoje ekipe. U toj utakmici je potencijalno najbolja varijanta kupovina Patrika Bamforda. Na 11 utakmica je postigao 8 golova i pokazao da je kalibar za najjače ligaško takmičenje, a obratite pažnju na podatak da ga ima čak 37,6% Fantazi menadžera.

Subotu otvaraju Vulfsi i Aston Vila od 13.30. Nema Raula Himeneza, a možda ni Rosa Barklija. Pedro Neto može da donese dosta, a jeftina je varijanta. Griliš i Votkins mogu da donesu dosta, samo je pitanje koliko je to realno nakon 14 dana bez takmičarske utakmice.

Njukasl i Vest Brom igraju 2. utakmicu i tu je bitno samo jedno ime, Kalum Vilson. Preostale 2 utakmice su one u kojima će da puca sve. U mančesterskom derbiju su jedina 2 sigurna pika Bruno Fernandeš i Kevin de Brujne, sa tim što će obe ekipe da pristupe tvrđe utakmici. Čelsi ulazi kao favorit u utakmicu sa Evertonom. Na Gudisonu može da bude golova, pa bi bilo dobro da obratite pažnju na Vernera, Žirua, Kalverta-Luina, ali i bekove Čelsija (Čilvela i Džejmsa) koji su uvek blizu golu.

Najveći favorit po našem mišljenju otvara nedeljni program. Sautempton igra protiv Šefilda i sve osim (ubedljive) pobede domaćina biće ravno čudu. Ings, Voker-Piter, Vord-Praus, Vestegard, Če Adams, Mekarti, ma birajte. Šefild ima 1 nerešenu utakmicu i 10 poraza. Već sad su ih mnogi prežalili.

Posle ručka gledamo Kristal Palas i Totenhem. Lider na tabeli ulazi kao favorit i tu čekamo Sona i Kejna naravno. Kao treći igrač, tu bi dobro došao Regilon. Od 17.30 igraju Fulam i Liverpul. Šampion je apsolutni favorit. Salah je dobra opcija za kapitena, a za vaših startnih 11 dobre opcije su još Arnold, Robertson, Žota, Mane i Firmino.

Kolo se zatvara u 20.15 sa 2 utakmice. Arsenal - Barnli će biti zanimljiv duel. Neuspeh Arsenala na ovom meču dodatno bi podgrejao priče o Artetinom otkazu, a dobre opcije su Gabrijel i Vilijan. Lester i Brajton su 2. utakmica koja počinje u istom terminu. Vardi je uvek dobra opcija, kao i Medison.

NAŠE PREPORUKE:

GOLMAN: Mekarti (Sautempton, 4,6 mil.)

ODBRANA: Voker-Piters (Sautempton, 4,6 mil.); Gabrijel (Arsenal, 5,1 mil.); Čilvel (Čelsi, 6,2 mil.); Robertson (Liverpul, 7,2 mil.);

SREDINA: Salah (Liverpul, 12,3 mil.); Son (Totenhem, 9,6 mil.), Pedro Neto (Vulfsi, 5,7 mil.)

NAPAD: Kalum Vilson (Njukasl, 6,6 mil.); Kejn (Totenhem, 10,9 mil.); Ings (Sautempton, 8,3 mil.).

KAPITEN: Salah

Autor: redportal.rs

#FPL

#Fantasy

#Fantasy Premier League

#Fantazi

#Premier League

#Premijer Liga