Na ovom raskošnom šou programu će nastupiti akrobate, iluzionisti, žongleri i mađioničari iz celog sveta

Spektakl Magični varijete biće održan 26. marta u Mts Dvorani kao veoma specifična forma mađioničarskog nastupa koja će se u Srbiji i Beogradu odigrati prvi put, saopštila je direkcija ove ustanove.

Na ovom raskošnom šou programu će nastupiti akrobate, iluzionisti, žongleri i mađioničari iz celog sveta, što će za publiku biti pravo osveženje iz sveta magije.

Gosti Beograda biće Maksim Goldstein – mađioničar iz Rusije, Tamia – gimnastičarka i vrhunski akrobata, Vladimir Mikek-MAGIC, najpriznatiji i najpoznatiji slovenački mađioničar, Marco Zoppi i Rolanda – profesionalci u pravljenju nezamislivo velikih balona od sapunice, i Igor Trifunov, srpski mađioničar, odavno afirmisan u zemlji i inostranstvu.

Foto: Twitter.com

Maksim Goldstein (Maxim Goldstain) je ruski mađioničar, tri puta pobednik mađioničarskih šampionata u Rusiji i laureat mnogih nagrada u inostranstvu.

Njegova jedinsvena tačka sa lepezama je kombinacija virtuoznosti i elegancije koja na magičan način uvodi ljubitelje u misteriozni svet Dalekog istoka.

Tamia dolazi iz Slovenije, a počela je od džez baleta i ritmičke gimnastike, kojom se bavila 15 godina. Postala je član Slovenačkog nacionalnog tima, da bi 2018. godine otkrila svoju novu veliku ljubav – cirkuske discipline u vazduhu, tako da je u Slovenačkom super talentu osvojila drugo mesto.

Ona učestvuje kao autor i izvođač uzbudljivih tačaka na TV nastupima, muzičkim spotovima, korporativnim proslavama, festivalima, i kod nas će biti u magičnom varijeteu.

Slovenački mađioničar Vladimir Mikek – MAGIC je osvajao nagrade širom sveta, kao treće mesto na Svetskom prvenstvu mađionicara u Lozani (Švajcarska) 1991.godine.

Tako postaje poznat i van granica svoje zemlje i počinje da putuje po celom svetu, gde nastupa i drži seminare. Kasnije sarađuje na raznim projektima slovenačke televizije, pozorišta, učestvuje na festivalima i kao izvođač i voditelj.

Marko Zoppi je još sa osam godina bio zainteresovan za mađioničarstvo, ali se bavio hemijom, tako da je spojio te dve ljubavi: pronašao je svoju formulu sapunice koja mu je omogućila da pravi neverovatne oblike od balončića i ubrzo počinje da izvodi tačku koja postaje prava umetnost. Marko je 2011. upoznao Rolandu, čime je kompletirao svoju magičnu avanturu, jer je stvorio veliki šou „Bubbles Revolution“ koji izvode na prestižnim scenama po celom svetu.

Dva multitalentovana žonglera Benoo i Maks, osim gostovanja u najpoznatijim cirkusima u Evropi (Circus Knie, Roncalli i FlicFlac, Vintergarten Variete u Berlinu), već su nastupali za velike kompanije po svetu.

Oni su poznati po svojim međunarodnim TV nastupima u Francuskoj, Japanu, Kini, Alžiru i mnogim drugim zemljama, a izmislili su potpuno novi žanr sa programom Akciona komedija – Dvoje novajlija u komediji na putu ka vrhu.

Srpski mađioničar Igor Trifunov, koji ima redovno tradicionalnu predstavu „Igorov magični šou“ pred Novu godinu u Mts Dvorani, jedan je od najuspešnijih iluzionista srednje generacije.

Profesionalno se bavi ovim poslom od početka 2000. godine, a osvojio je niz prestižnih domaćih i inostranih nagrada. Igor je autor navedenog porodičnog spektakla Igorov magični šou, koji se igra od 2010. godine, gde glumi i poznati komičar Marko Marković (najangažovaniji za davanje glasa mnogim animiranim junacima u filmovima), kao i iluzionistikog programa ”Iluzija ili stvarnost” (2013).

Široj javnosti, Trifunov je postao poznat po TV serijalu Ulična magija.

Autor: Tanjug

#MTS DVorana

#Magični varijete

#Ulična magija