Razlozi su ipak zdravstvene prirode

Britanka, koja je želela da ostane anonimna, ovih dana je na meti hejterskih komentara na mreži iz nesvakidašnjeg razloga. Ona je, naime, rešila da jedno od njena dva blizanca obeleži tetovažom, kako bi ih razlikovala.

Međutim, razlikovanje dva dečaka nema prostu svrhu radi razlikovanja samog. Neimenovana mama se za ovaj potez odlučila jer jedna od beba mora redovno da dobija terapiju injekcijom, a u međuvremenu je preživela opasnu situaciju jer je njena svekrva nedavno dala injekciju pogrešnom dečaku.

- Bila sam zaista srećna što sam rodila Sema i Džeka, identične bliznace. Međutim, čak ih moj muž i ja razlikujemo - rekla je ova 31-godišnjakinja pojašnjavajući situaciju.

Kako sama kaže, verovala je svojoj svekrvi kada ju je jednom prilikom ostavila samu sa dečacima. Nažalost, ona je ubrizgala injekciju pogrešnom detetu, što je napravilo pravu uzbunu u porodici.

- Srećom, odmah je pozvala hitnu, tako da su dečaci već pili sokić kad smo došli po njih - kaže ona.

Posle toga lekari su joj preporučili da se dečak kom treba terapija obeleži tetovažom širine do 2 mm na stopalu, kako bi se ovakve situacije predupredile u budućnosti.

- Tetovaža bi bila jako mala, a mastilo bi svakako izbledelo posle par godina. To mi se činilo kao dobro rešenje, pa smo tako i uradili - objasnila je Britanka.

Ipak, njena svekrva nije bila presrećna zbog ovakvog rešena. Zapravo, po rečima majke ova dva dečaka, kada su je obavestili o ovome, toliko je izgubila smirenost da je počela da histeriše.

Onda sam je zamolila da nađe tetovažu na dečacima. Nije uspela, a kad sam joj je pokazala, shvatila je da se radi samo o jednoj tačkici.

Ipak, zbog celog ovog slučaja je nastala čitava rasprava na sajtu Reddit, tako da su neki korisnici stali na stranu majke, a drugi na stranu njene svekrve. Ipak, jedan korisnik se istakao napisavši da bi "radije tetovorao dinosaurusa Barnija po celom telu deteta nego rizikovao da neko dobije pogrešan lek".

Autor: redportal.rs

#Blizanci

#beba

#beba tetovirana

#majka tetovirala