Mnoge priče sam ukrasio mašnama i metaforama, rekao je Kristijan

Novogodišnju epizodu emisije Bajke iz podzemlja, Kristijan Golubović je iskoristio i da otkrije kada je prvi put priveden u policijsku stanicu.

Odgovarajući na pitanja gledalaca, Kristijan je ispričao i kako je počela njegova životna priča:

Kada su me odveli sa 11 godina, bukvalno na pravdi Boga, kao maloletno lice koje nije bilo u prisustvu svojih staratelja - oca, majke ili bilo kog nastavnika u školi... Odveli su me u stanicu policije, mučili, tukli, iživljavali se. I tada sam prvi put pobegao iz stanice policije. I onda nekako, nažalost, taj moj put se tim događajem nastavio u bestraga.

IZVOR: YT / Red TV

Kristijan je objasnio da su mu kasnije godine donele takve peripetije, koje mnogi nazivaju bajkama ili basnama, zbog čega je on svoju emisiju i nazvao Bajke iz podzemlja:

Mnogi od vas uvek pomisle: pa da nije malo dodao, da nije malo ukrasio, da nije malo preuveličao? Ja mogu slobodno da vam kažem, ništa od ta tri. Ja sam jednostavno 90% svojih priča koje sam ikada ispričao - umanjio, umotao u paket, neke papire, ukrasio ih nekim mašnama životnim, ukrasima, metaforama i figuracijom. Zašto? Jer mnoga od tih dela ili nedela još uvek su aktuelna što se tiče zakona.

Celu emisiju možete pogledati ovde:

IZVOR: YT / Red TV

Autor: redportal.rs

#Bajke iz podzemlja

#Kristijan Golubović

#TV Red

#red

#red tv