Bora Čorba o preminulim dragim ljudima

Članovi grupe Riblja čorba još uvek se nisu oporavili od gubitka jednog od njih, a posle smrti Miše Aleksića, usledilo je još loših vesti. Bora sa nevericom prihvata iznenadne smrti svojih bliskih kolega i prijatelja Miše Aleksića, Džeja Ramadanovskog i glumca Tihomira Arsića.

Bora nije ni mogao da sluti da će 2020. doneti ovoliku tugu. Ova godina, prema njegovim rečima, bolje da se nije ni desila. Ovako je Bora govorio o nedavnim nesrećnim okolnostima:

Jutros sam pogledao novine i sa olakšanjem konstatovao da nije umro neko ko mi je blizak. Džeja je bilo nemoguće ne voleti. "Čorba" je prvi put išla 1990. na australijsku turneju upravo sa tada mlađanim Džejom. Bio je na početku karijere, drag i simpatičan.
Kad smo snimili tu pesmu, neki od pomenutih pevača su se ljutili, neki nisu, a Džeki je bio oduševljen. Govorio mi je: "Brate, hvala ti. Skočila mi cena, svi me zovu". Poslednji put smo se sreli na pumpi u Ćelijama, posle svirki za srpsku Novu 2017. Bilo je tu i pevanja i plakanja. Onda je došla 2020... Ovo je sve toliko bolno. Slušam Bajagin koncert kod "Plavog voza" i 2 puta uzimam telefon da pričam sa Mišom o koncertu. Umro Džej, uzimam telefon da javim Miši. Svi u bendu tuguju.

Autor: redportal.rs

#Bora Čorba

#Džej

#Miša Aleksić

#tuga