Evropski velikan mogao bi da gostuje u Beogradu već u februaru ili martu

Sinoćnjim neočekivanim porazom od Lajpciga Mančester junajted je ispao iz Lige šampiona.

Međutim, sa osvojenih 9 bodova i 3. mestom u svojoj grupi, Mančester junajted je obezbedio učešće u Ligi Evrope na proleće.

Neuobijačajena "čestitka" odmah je stigla "crvenim đavolima" od fanova njihovog velikog rivala Liverpula, koji su izmenivši naziv i sliku svog Tviter naloga poželeli dobrodošlicu Mančester junajtedu navodno u ime Lige Evrope. 🤣

IZVOR: TW / @lfcrealtalk

Bilo kako bilo, ovaj evropski velikan će na žrebu za 1/16 finala Lige Evrope zauzeti mesto nosioca na žrebu, što ga čini jednim od potencijalnih rivala Crvene zvezde već u prvom kolu prolećnog dela takmičenja.

Ovo bi predstavljalo lepu priliku da na stadion Rajko Mitić dođe još jedan od evropskih velikana. Sa druge strane, lakši protivnik bi možda otvorio Zvezdi više šanse da prođe u 1/8 finala takmičenja.

Jedan od potencijalnih rivala Crvene zvezde sinoć je postao i Klub Briž, koji je remizirao sa Lacijom 2:2 i takođe će biti nosioc u žrebu za 1/16 finala Lige Evrope.

Večeras će Zvezda saznati imena još 2 potencijalna rivala, od kojih će jedan doći iz grupe B u kojoj se nalaze Inter, Šahtjor, Borusija Menhengladbah i Real Madrid. Videćemo ko će osvojiti 3. mesto i otići u Ligu Evrope, ali sva 4 tima imaju šanse za tako nešto. Eto šanse za još jednog evropskog velikana u Beogradu.

Autor: redportal.rs

#Junajted

#Liga Evrope

#Liga šampiona

#ispadanje

#plasman

#zvezda