Ana: Izvini, Breno, ali... 😮

Na društvenoj mreži Tviter nedavno je objavljen GENIJALAN post. Naime, korisnica pod nazivom Volshebna primetila nešto zanimljivo, što popularna pevačica Lepa Brena KONSTANTNO radi na svom Instagram profilu.

Lepa Brena veoma je aktivna na Instagramu, pa skoro svaki dan možemo da vidimo neku novu objavu kod pevačice na profilu. Ono što je poznata tviterašica primetila je da Brena voli da kropuje fotografije na neobičan način; uvek, iz nekog čudnog razloga, iseče svog supruga Bobu iz kadra. Ono što je smešno je što to Brena radi na svakom klipu koji objavi isto.

Mnogi su počeli da prave šale na račun popularne pevačice i da govore kako je ona kraljica što tako koristi društvene mreže, a onda... onda se ubacila i Ana Bekuta!

IZVOR: TW / volshebna

Ono što je još bolja fora, je što je ista tviterašica napisala, da Ana Bekuta ipak ima najjači video na internetu, kada se snimala sa Mrkom na putovanju, a on joj dobacivao kako i šta da kadrira.

IZVOR: TW / volshebna

Volshebna je zatim napisala: - Izvini Breno ali Ana ima najjači video, na šta je popularna pevačica ODGOVORILA i retvitovala foru.

IZVOR: TW / anabekuta

- Izvini @LepaBrena_TW

Tu je lajna na Tviteru popadala od originalnosti i količine humora koji Bekuta ima u sebi, pa su se svi uspalili da odgovore ili naprave još bolju pošalicu.

Na pitanje da li je Ana nabavila selfie štap, Bekuta je odgovorila: - Beki ima štap, ja imam dugačke ruke. 😂😂😂

View this post on Instagram

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

IZVOR: IG / anabekuta

Zatim, ljudi su počeli da prave smešne objave, jer su se osetili slobodnima da nastave ovu benignu sprdnju sa dve tako dve tako ogromne legende srpske muzičke scene.

IZVOR: TW / volshebna

IZVOR: TW / restartovana

IZVOR: TW / bolkonski

IZVOR: TW / snovagospodar

IZVOR: TW / viktorscorner

Pravo je osveženje videti kada se neko našali na svoj račun, kako da ga odmah ne zgotivite? Breno, Ana - vi ste LEGENDE! 💗

Autor: redportal.rs

#Ana Bekuta

#hit

#lepa brena

#smešno

#tvit

#video