Imali sukob zbog lokalnog puta

U nedelju se u Kakmužu kod Petrova dogodio pravi horor kada je Radomir R. (52), kako se sumnja, hicima iz automatske puške ubio komšiju Radislava N. (64) i ranio Dražena Dujkovića (43), te je nakon toga otišao u svoje dvorište gde je počinio samoubistvo.

Meštani Kakmuža još uvek ne mogu da veruju šta je Radomir uradio, a ističu da se radilo o jako mirnom i povučenom čoveku, prenosi Srpskainfo.

- Čuo sam da je on želeo prvo da ubije Dražena jer sa njim ima neki sukob oko puta, ali je tu naišao i Radislav i on ga je ubio. U tom trenutku su tu bila još dvojica komšija, ali su oni na sreću uspeli na vreme da pobegnu - ispričao je za Srpskainfo jedan od meštana.

Kaže da se Radomir, nakon što je završio svojoj krvari pir, vratio u svoje dvorište gde je počinio samoubistvo.

Meštani Kakmuža kažu za Srpskainfo da u Radomirovom ponašanju ništa nije upućivalo da bi mogao da počini ovakav zločin.

- On nikada nije bio nasilan i živeo je sam. Znam da su mu pojedine komšije često nosile i hranu, nisam čuo da je ikada napravio neki problem. I sada su se posvađali zbog tog nekog lokalnog puta i on je zbog toga krenuo da ubije komšije – pojasnio je jedan od sagovornika.

U PU Doboj navode da se im je ubistvo prijavljeno juče oko 11.30 časova.

- Policiji je prijavljeno da je u mestu Kakmuž, u opštini Petrovo, izvršeno ubistvo. Odmah po prijavi policijske ekipe su izašle na teren. Utvrđeno je da je ubijen N.R., a ranjen D.D. obojica iz Petrova. Takođe, utvrđeno je da je izvršilac bio R.R. koji je nakon toga izvršio samoubistvo - rekla je portparol PU Doboj Dragana Kerkez.

Ona kaže da je policija pronašla okrvavljeno telo R.R., a kraj njega automatsku pušku iz koje je najvjerovatnije počinio zločin, a potom sebi oduzeo život.

Autor: Srpskainfo

#UBISTVO

#komšije

#lokalni put

#policija

#samoubistvo