Glavni baja u mom kraju, pitaj bilo koga - svi me znaju!

Da Baka Prase ima sulude ideje, to je do sada svima poznato. Pre manje od mesec dana je najavio na storiju da kupuje teretanu, u šta je malo ko poverovao. Ali, da je Baka spreman apsolutno na sve shvatili smo još odavno. Jedan auto, zatim dugo željeni Lambo, a sada i teretana. Ovaj čovek zna da ugodi sebi!

- Teretana je kompletno sređena, prava raketa. Pomaže mi da ojačam mentalno i fizički. Volim kada vežbam u miru, da nema drugih ljudi oko mene. Sada mogu i go da treniram. Sve ovo me je izašlo 750.000 evra - govori Baka Prase u videu. Rešio je da svoj fizički izgled dovede do savršenstva.

IZVOR: YT / Baka Prase

Odradio je par propadanja, ali se setio da ipak nije dostao velikom Niksi. - Nisam spreman da budem kao Niksa još, moram još da radim. Kupite moj program za trening - našalio se Baka. Niksa je ove stvari još odavno objasnio malo prostije. Njemu nije bila neophodna skupocena teretana, Nikola se snašao i na livadi! 😅

IZVOR: YT / Nixa Zizu

Baka je svoje fanove virtuelno sproveo kroz teretanu, objasnio im čemu koja sprava služi i demonstrirao kako se šta koristi. Primetio je da u toaletu ima mesta i za saunu, verujemo da je to verovatno naredna investicija.

Autor: redportal.rs

#Baka Prase

#teretana