Jednom prilikom je doživio neugodnost na aerodromu, kada je osiguranje pomislilo da nešto želi prokijumičarati među nogama

Džona Falkon je američki glumac i televizijski voditelj koji tvrdi da ima najveći penis na svetu.

Džona, čiji je polni organ veliki 34 cm kada je u erekciji, progovorio je o negativnom uticaju te veličine na njegov seksualni život.

- U posljednje vreme najveći izazov je to što žene više ne mogu voditi ljubav sa mnom iz nekog razloga, a nemam pojma zašto. Koristim sve lubrikante koje mogu - kazao je za Daily Star.

- Žene mi većinom prilaze iz radoznalosti, ali se ne zadržavaju dugo. Veličina ih plaši, iako se ja na sve načine trudim da ih zadovoljim - priznao je Jonah.

Jednom prilikom je doživio neugodnost na aerodromu, kada je osiguranje pomislilo da nešto želi prokijumičarati među nogama.

- Tada se zapravo i saznalo za mene. Ispričao sam to prijateljici i ona je prenela medijima. Od tada sam poznat kao "muškarac s najvećim penisom na svetu - kazao je Džona .

- Meni ne treba skupo auto ni pištolj jer ne moram dokazivati svoju muškost - kazao je u jednom intervjuu zbog čega su ga prozvali egoistom.

Amerikanac čak tvrdi da poznate osobe često privlači njegova muškost te mu šalju poruke i žele s njim seks, ali nije htio otkriti o kome je reč.

Autor: redportal.rs

#džona falkon

#penis

#polni organ