Koji su horoskopski znakovi najbolji u krevetu, pitate se?

Odličan seks je često rezultat prirodne, električne kompatibilnosti sa vašim seksualnim partnerom, ali čini se da određeni astrološki znakovi imaju svojstven dar za zadovoljstvo. Koji su horoskopski znakovi najbolji u krevetu, pitate se?

Četiri horoskopska znaka se najviše ističu među ostalima. Najsnažniji aspekti njihove ličnosti blistaju u najtamnijim i najsnažnijim spavaćim sobama, a njihovi pokloni za slušanje, pažljivost i naklonost rezultiraju strastvenom nesretnicom koju jedva čekate da sutradan raspakujete sa prijateljima na doručku.

Bez daljnjeg odugovlačenja, evo četiri horoskopska znaka koja su najbolja u krevetu.

Foto: Unsplash.com

Ribe - Neka vas ne zavara nežna i naizgled mirna priroda empatičnih Riba. Ove osobine ih ne čine pasivnim - već im omogućavaju da se sinhronizuju sa vašim potrebama, dajući Ribama gotovo magičnu sposobnost da osete i vaše i njihovo zadovoljstvo u tandemu. Prirodno su privrženi i brzo prilagođavaju svoje ponašanje kako bi vam bilo što ugodnije.Ribe će otkriti zbog čega se osećate najosetljivijim i najranjivijim, i umesto da to iskoristite, pronaći ćete najsigurniji i najutešniji način da vas nateraju da se otvore, tako da možete pronaći slatko izdanje. I, u redu, male su šanse da se vaše veče završi Ribama koje izvlače gitaru ili pokušavaju da napišu pesmu o vama dok lovite donji veš, ali možda ste u predobrom raspoloženje da se ovo romantično ponašanje naježi

Foto: Unsplash.com

Lav - Živahni, topli Lav će vas obaviti magnetnom energijom koja deluje slasno opojno. Lavova je priroda da odaje privlačnu harizmu za koju se drže njihovi prijatelji i porodica; a kada se bave romantičnim interesovanjem, strastveno će nastaviti i dokazati da vrede (i verujte mi, jesu). Iako se Lavova strast u spavaćoj sobi u početku može osećati pomalo ~ intenzivno ~, uskoro ćete biti preplavljeni njihovim sigurnim zagrljajem i osećati se dovoljno sigurno da oslobodite svoje inhibicije.Lav bi se mogao odlučiti za kreativniji i teatralniji pristup predigri, poput sparnog seša za igranje uloga ili cevčice telesne boje koja se polako, metodično nanosi na svaki centimetar kože. U početku to može izgledati čudno, ali divlji načini Lava mogu biti upravo strasna promena ritma koji ste tražili u spavaćoj sobi. Ne plašite se da ćete postati glupi tokom eksperimentisanja, jer će se dobro raspoloženi Lav uvek smejati sa vama; ne kod tebe. Neka igre počnu.

Foto: Unsplash.com

Blizanci - Izazovan, a zavodljiv Blizanac mogao bi biti zanosan ljubavnik kojeg nikada niste videli da dolazi. Možda je vaš flert počeo pomalo nepredvidljivo; kao da niste bili sigurni da li vas žele odvesti kući ili se izgovoriti do kupatila i uopšte izaći iz bara. Taj nepredvidivi zaštitni spoljni sloj često je štit za osetljiviju stranu Blizanaca, jer se obično umotaju u požudu brže od bilo kog drugog znaka. Zbog toga su tako izvrsni u krevetu.Možda se čak i vratite kući sa spoja sa Blizancima i na kraju napravite onu stvar iz filmova, gde skinete odeću i krenete put spavaće sobe, čak ni ne sluteći da vaš cimer posmatra oči s bubama i gura šake mikrotalasne kokice u njena usta. Svi neočekivani preokreti koje ćete osetiti kada se udvarate Blizancima odvešće vas na vožnju toboganom sa zadovoljstvom. Iako nećete znati šta se dešava kada se tobogan zaustavi, sigurno znate da će se divlja vožnja isplatiti. Vežite se!

Foto: Unsplash.com

Vaga - Poznato je da vage sklapaju prijateljstva gde god stignu i sposobne su da stvore osnovnu vezu sa gotovo svima koje upoznaju. Nije iznenađujuće što su naše uobražene i velikodušne Vage takođe saosećajne i daruju se u spavaćoj sobi, a svoje istinsko uživanje mogu tek kada saznaju da je njihov partner zadovoljan. Vage mogu zazirati od donošenja odluka, pa neće nužno preuzimati odgovornost u spavaćoj sobi, ali ako im date predlog ili jasne smernice, oduševljeno će vam udovoljiti najsrećnijim željama.Vaga je dobro predstavljena simbolom vage i uvek je u potrazi za savršenim balansom. Tokom vašeg intimnog putovanja, Vage će se truditi da vaše iskustvo bude što ispunjenije (žele da se svuda osećate dobro). Kada to postignu, pobrinite se za zaslužene pohvale - i, znate, pitajte zbog čega bi se i oni mogli dobro osećati!

Autor: redportal.rs

#Horoskop

#horoskopski znaci

#seks

#sex