Ostalo još malo do početka 6. sezone najgledanijeg rijalitija

Večeras u 21.00 čas na TV Pink počinje šesta sezona Zadruge, najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima.

Ovim povodom, za pink.rs je govorila voditeljka Dušica Jakovljević, koja od samog početka projekta Zadruga jeste njen voditelj, ali i voditelj mnogih pratećih emisija. Ona je u razgovoru otkrila čemu se nada u šestoj sezoni, ali je i uputila savet novim učesnicima.

Dušica je istakla da je prevara ono što je najviše užasava i da to nikava ne može da amnestira:

Ja sam uvek govorila da ne mogu javno da amnestiram prevaru, iako je prevara nešto što se i te kako dešava i mi možemo da pokušavamo da budemo moralne gromade i da govorimo da se nama te situacije nikada nisu desile, da nikada ne mogu da se dese, ali to je nešto što od pamtiveka postoji. Mene sam čin preljube nije toliko iznenađivao koliko da je to prosto jedna od situacija koja nam se događa, ali nisu nešto što je trebalo da bude shvaćeno kao jedan dobar čin. Mi smo svi grešni i mi svi moramo da prihvatimo sebe kao grešne i to je sasvim hrišćanski, ali mislim da je mene šokirao odnos aktera preljube prema samom činu i prema nekadašnjim partnerima. To je ono što je mene ostavilo bez teksta i to je ono što sam ja osuđivala i što ću osuđivati i ono što me je posebno iznenađivalo je to što te veze koje su nastale nisu nastavile i nisu nimalo bile dobre, čast izuzecima. Bilo je tu nasilja, verbalnih sukoba i ono što je bilo strašno bilo je nepoštovanje ljudi koji su bili prevareni, a oni nisu bili u rijalitiju.

Na pitanje očekuje li iznenađenja, kako se priča, Dušica je odgovorila:

Nekako sam prethodinih godina, zahvaljujući Zadruzi, postala majstor improvizacije, a taj epitet su mi drugi dodelili, a ja jedva čekam da to počne i već u samoj noći ulaska 9.septembra da vidimo koje je to iznenađenje.

Voditeljka je rekla i kako lično doživljava odnos prema zadrugarima i njihovom ponašanju:

Ja mnogo učim od zadrugara svake godine i mislim da je to nešto što svi vide, da možemo dosta da naučimo, da imamo i dobre i loše primere ponašanja, na kraju krajeva i jednu realnu sliku naše današnjice.

Autor: pink.rs

#Dušica Jakovljević

#Pink.rs

#ZADRUGA

#pink

#tv pink

#zadruga 6

#zadrugari

#zadrugarke