Zima će biti teška, država radi da bude lakša za građane 💪🏻

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Požarevcu da stižu dodatne loše vesti sa KiM, gde Albanci pokušavaju da bukvalno ispod žita i očigledno uz podršku najvećih evropskih sila i zemalja Kvinte u celini, pokušavaju da tiho zauzmu i okupiraju sever KiM. 😡

- Danas je i njihov ministar unutrašnjih poslova saopštio da u potpunosti kontrolišu jezero Gazivode, što bi značilo novo kršenje Briselskog sporauzuma, po kome policija na severu mora da pripada Direktoratu Sever, odnosno Srbi tu tu moraju da budu, ali baš njih briga za save to, može im se. Iako zamolite ljude u Briselu da više ne preduzimaju ništa protiv srpskog naroda, oni kažu da je sve u redu jer su jedan mali probleme rešili, a posle po starom i bude sve gore - rekao je Vučić

Ljut sam zbog svega što radi Kurti, srećan zbog nove fabrike

Predsednik Vučić izjavio je danas u Požarevcu, gde je kompanija Maderson otvorila novi pogon - treću fabriku u Srbiji, da je ljut zbog svega što rade, kako je rekao, Aljbin Kurti i njegova družina, ali da se oraspoloži kada vidi nove fabrke u Srbiji i da je ispunjeno ranije dato obećanje Požarevcu.

- Toliko sam bio ljut kada sam ulazio ovde zbog svega što rade Kurti i njegova družina, ali sada sam veoma srećan zbog fabrike - rekao je Vučić.

Zima će biti teška, država radi da bude lakša za građane

Predsednik Srbije istakao je danas u obraćanju građanima u Požarevcu pred svečano otvaranje treće fabrike Maderson Grup da predstojeća zima neće biti laka, ali da će država učiniti sve da bude što lakša za građane.

- Meni je važno da sam ovde sa vama jer sam u izbornoj kampanji rekao da smo dužni da ojačamo industriju u Požarevcu. Ovde će biti zaposleno 900 ljudi - rekao je on.

Autor: Tanjug

#Kosovo i Metohija

#Maderson Grup

#aleksandar vučić