Dominic Ciambone kreirao je prvi par patika koje omogućavaju korisniku da hoda po pivu. 🍺

Holandska kompanija za proizvodnju piva Heineken udružila je snage sa dizajnerom patika Dominikom Ciamboneom, zvanim The Shoe Surgeon, kako bi kreirali specijalne patike sa đonom punjenim pivom.

U čast proslave Heinekenovog najnovijeg proizvoda Heineken Silver, holandski pivar je naručio od "hirurga za cipele" da napravi patike koje bi imale pivo u svom đonu. Takozvani Heinekicks sadrže ikonične boje kompanije, zelenu, belu i crvenu, kao i Heineken logo i otvarače za flaše ugrađene u jezik. Ali ono što ih zaista izdvaja od svih drugih patika je tečnost koja pluta u njihovim providnim đonima, pravo Heineken Silver pivo.

Foto: Instagram.com/Skrinšot

Koristeći specijalizovanu hiruršku metodu ubrizgavanja, Dominic Ciambone kreirao je prvi par patika koje omogućavaju korisniku da hoda po pivu. Kaže se da tečnost koja se pomera unutar đona dok hodate pruža jedinstven osećaj.

- Partnerstvo sa Heinekenom za njihovo novo pivo bio je zabavan izazov. Obojica delimo strast prema inovacijama i pomeranju granica i kreirali smo dizajn koji to odražava. Cipela ne samo da oličava energiju Heineken Silvera, već je i bukvalno nosi. Ne mogu reći da sam ikada ranije dizajnirao patike koje sadrže pravo pivo - rekao je Ciambone.

Foto: Instagram.com/Skrinšot

Nažalost, osim ako ne posećujete Singapur uskoro, šanse da dođete do jednog od samo 32 para Heinekicks-a koji će se ikada pojaviti na tržištu su male. Očekuje se da će prvih 7 pari biti u K4 2022. Cena tek treba da bude objavljena.

Foto: Instagram.com/Skrinšot

Autor: redportal.rs

#Heineken

#patike sa pivom

#pivo

#pivo u đonu

#đon