Učitelj karatea Dušet je oteo Džodija i odveo ga 2000 milja daleko gde se nad njim iživljavao.

Geri Plauš je ubio Džefa Dušeta uživo na TV-u, dok je zločinac hodao aerodromom Baton Ruž u Luizijani pred kamerama lokalnih vesti.

Učitelj karatea Dušet oteo je Plaušovog 11-godišnjeg sina Džodija, pre nego što je nad njim izvršio seksualno zlostavljanje kada je odveo dečaka skoro 2.000 milja od njegove kuće u Luizijani u motel u Kaliforniji u martu 1984.

Džodi, koji je napisao knjigu o užasu kroz koji je prošao, rekao je za The Sun Online da, iako su mnogi Amerikanci hvalili njegovog oca kao "heroja" zbog izvršenja ubistva iz osvete, on se nije složio sa takvom ocenom.

Autor je rekao:

- U početku sam bio uznemiren zbog onoga što je moj otac uradio jer sam sa 11 godina samo želeo da Džef prestane, a ne nužno da umre.

Džodijev otac Geri je proveo vikend u zatvoru zbog ubistva - ali na kraju nije odslužio zatvorsku kaznu, jer je dobio uslovnu kaznu za ubistvo iz nehata, a uz uslovnu kaznu i rad u zajednici.

Kamere TV vesti su snimale dok se Geri okrenuo, izvukao pištolj, povukao okidač i ispalio jedan hitac u bočnu stranu glave pedofila iz neposredne blizine.

Autor: Kurir.rs

#UBISTVO

#dete

#silovanje