Prema rečima rođaka nastradalog Radomira on nije imao dozvolu za upravljanje automobilom

Radomir L. (40) iz sela Gaglovo kod Kruševca, nastradao je u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć kada je upravljajući, bez dozvole, tuđim automobilom marke BMW -om sleteo s puta i ispao kroz šoferšajbnu.

Saobraćajna nesreća, prema saznajima Informera, dogodila se sinoć oko 20 sati na lolaknom putu u selu Gaglovo.

Sumnja se da je vozač BMW, usled neprilagođene brzine sleteo s puta udario u banderu. Od siline udarca vozač automobila, koji kako se pretpostavlja nije bio vezan, izleteo je kroz šoferšajbnu i na mestu ostao mrtav - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem.

Prema rečima rođaka nastradalog Radomira on nije imao dozvolu za upravljanje automobilom.

Nije imao dozvolu ali ni taj BMW nije bio njegov. Verujem da je automobil uzeo od priljatelja. Navodno je išao da odveze nekog druga. Taj deo puta gde se nesreća dogodila je nezgodan u i verovatno je vozio brzo. Možda je i popio koju. Ko zna šta se desilo - objašnjava rođak nastradalog Radomira.

On dodaje da tragedija bude još veća nastradali čovek nađen je mrtav, navodno u njivi koja pripada njegovom pokojnom stricu.

Jedan čovek je sesdo na terasi kada se nesreća dogodila, kako je objasnio sve se desilo u nekoliko sekundi. Taj deo puta ima obalu i verovatno je brzo naišao, te ga je ta obala izbacila s puta - kaže naš sagovornik.

Prema njegovim rečima Radomir je iza sebe ostavio neutešne roditelje i mlađeg brata.

- Oni su u očajnom stanju. Čekao da donesu telo. Radomir je otkako ga znam bio pomalo svojeglav, radio je u nekoj veterinarskoj službi. Strašno je da je tako nastradao - kaže potreseni rođak.

Autor: Telegraf

#Kruševac

#teška saobraćajna nesreća

#vozač BMW