Višestruke blagodeti za kožu

Španska kraljica Leticija je nesumnjivo jedna od najelegantnijih pripadnica plemstva na svetu. Ona takođe vodi posebnu ishranu, kojom osigurava dobro zdravlje i mladolik izgled. Kraljica je pristalica Perikon dijete.

Perikonov način ishrane poznat je i po svojim antiejdž svojstvima i višestrukim blagodetima za kožu. Smatra se da je jedan od najzdravijih na svetu, a usredsređujuće se na dugoročno blagostanje, a ne na gubitak kilograma. Ova dijeta je prepuna hranljivih sastojaka i nemasnih proteina. Uključuje jela od slatkovodne ribe poput lososa, koji sadrže puno omega-3 masnih kiselina. Baš takvu hranu treba jesti u izobilju, kao i sirove namirnice bogate antioksidantima, poput bobičastog voća.

IZVOR: YT / Dermstore

Hrana Perikon dijete je uvek jednostavna, hranljiva i nadasve zdrava, pa se za ručak i večeru preporučuju salate, povrće sa roštilja i još više ribe.

U okviru Perikon dijete savetuje se da se popije do 3 litre vode dnevno. Preporučuje se zeleni čaj zbog svojih antioksidativnih svojstava. Alkohol treba strogo izbegavati.

Autor: redportal.rs

#Kraljica Leticija

#Perikon dijeta

#zdrava ishrana