Nole nastavio da popravlja svoj imidž i prati Rafu u GOAT trci

Španski trener Toni Nadal izjavio je da je očekivao da najbolji srpski teniser Novak Đoković osvoji titulu na Vimbldonu, prenose španski mediji.

Đoković je pre dva dana po 7. put u karijeri osvojio trofej na Vimbldonu, pošto je u finalu pobedio Australijanca Nika Kirjosa 4:6, 6:3, 6:4, 7:6 (7:3).

Toni Nadal, koji je stric i bivši trener španskog tenisera Rafaela Nadala, tvrdi da je Đoković dokazao da je veliki šampion.

- Đoković je, bez potrebe da pruži svoju najbolju igru, dokazao da je veliki šampion. On je ozbiljan igrač koji svoj najbolji mentalitet pokazuje u najnepovoljnijim trenucima po njega - napisao je Toni Nadal u kolumni za El Pais.

Đoković je trijumfom u Londonu stigao do 21. grend slem titule. Rafael Nadal je 1. na listi sa 22 osvojena grend slem trofeja.

- Znali smo da Đoković neće da zabrlja, a to sam govorio i pre meča. Jedina šansa da propusti priliku da osvoji 21. grend slem bila je da Kirjos odigra svoj najbolji tenis. Sa ovom pobedom na Vimbldonu, Srbin je nastavio da popravlja svoj imidž i prati Rafu u GOAT trci - rekao je Toni Nadal.

Autor: Tanjug / redportal.rs

#đoković