DEVOJKE, ČUVAJTE SE!

Kako prenosi portal Mondo, na društvenoj mreži Telegram pojavila se nova grupa koja broji blizu 25.000 članova u kojoj se dele slike i snimci koju su nastali tajnim snimanjem žena u Srbiji dok je kamera usmerena ispod haljina i suknji.

Pojavila se najnovija Telegram grupa u Srbiji na kojoj se dele snimci i slike žena koje tajno i bez dozvole snimaju članovi te grupe koja broji skoro 25.000 članova. Grupa se zove Samo domaće devojke uz naglašavanje da se šalje samo domaći materijal.

Za ovu grupu se saznalo preko Instagram stranice Kritički koja je objavila video koji je dobila privatnom porukom. Na snimku se vidi ženska osoba koja drži telefon i otvorena je aplikacija Telegram kao i pomenuta grupa. Devojka lista poruke tj. snimke i fotografije na kojima se vide kadrovi ispod ženskih haljina i suknji. Snimci su nastali bez znanja žena dok stoje u gradskom prevozu, na ulici, u prodavnici.

Sa Instagram stranice Kritički su za Mondo rekli da nemaju više informacija o grupi od onoga što se vidi na snimku, ali da se zna da grupa i dalje radi, uz jedinu izmenu da sada pri ulasku u istu stoji upozorenje da sadrži pornografski sadržaj.

Javile su se u komentarima i devojke koje su istakle da je strašno što u današnje vreme moraju da strahuju kada ulaze u autobuse, a mnoge su istakle da su primorane da se služe raznim taktikama da bi se osećale bezbednije:

Drugarice i ja otkrile foru da nosimo šorc ispod haljina zbog manijaka po gradskom prevozu i ovakavih likova, 2022. godina vuuhuu...

Dok je druga dodala:

Čak mi je strašno i da stojim u busu dok sam u suknji ili haljini (bez šorca), jer se lako može virnuti ispod.

Prema zakonu, ko neovlašćeno načini fotografski, filmski, video ili drugi snimak nekog lica i time osetno zadre u njegov lični život ili ko takav snimak preda ili pokazuje trećem licu ili mu na drugi način omogući da se sa njim upozna, kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do jedne godine. Ako je u pitanju sadržaj na kojem je maloletna osoba, kazna može biti i do tri godine zatvora.

Autor: Mondo.rs

#25.000 članova

#Perverzija

#beograd

#bolesnici

#devojke

#izopačenost

#snimanje

#telegram grupa

#voajeri

#ženska prava