Zvezda je ispunila tri velika cilja koja je ispred sebe zacrtala.

Fudbalski klub Crvena zvezda u subotu 25. juna održao je redovnu treću sednicu Skupštine u Medija centru stadiona Rajko Mitić, gde se na dnevnom redu pronašlo sedam tačaka, dok je sud o godini za nama dao i generalni direktor Zvezdan Terzić, koji je istakao da će Zvezda uskoro imati najmoderniji trening kamp u ovom delu Evrope.

Zvezda je ispunila tri velika cilja koja je ispred sebe zacrtala. Prvi je finansijska stabilnost i nesmetan rad kluba, drugi je ulaganje u razvoj infrastrukture na stadionu i dalji razvoj Omladinske škole, prema Terzićevim rečima, sve je ispunjeno do tančina.

-  Crvena zvezda je u proteklom periodu jako porasla kao klub i nastavljamo da rastemo. Ugled kluba je podignut na evropski nivo, zauzimamo 34. poziciju na UEFA ranking listi. Sportski rezultati su izvanredni, osvojeni koeficijenti su olakšali ulazak u UEFA takmičenja i to je najveći kapital Crvene zvezde danas. Vrednost naših igrača je višestruko podignuta, infrastruktura nam je za ponos, Omladinska škola je zaista postala prava fabrika fudbalera.

Autor: Telegraf.rs

#cilj

#skupština

#zvezda