Ne želi je u svojoj blizini 🤷🏻‍♀️

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan poslala je molbu kaljici Elizabeti II u želji da prisustvuje proslavi povodom kraljičinog platinastog jubileja, ali je kraljica njenu molbu odbila, prenosi Dan.

Svima je jasno da je Kim veliko ime u stranom svetu šou biznisa i da je njen uticaj nesumnjivo ogroman, ali izgleda da su neka vrata za nju ipak zatvorena.

Bakingemska palata je odbila molbu Kardašijanove da prisustvuje službenoj proslavi, nakon što je rijaliti zvezda sa momkom Pitom Dejvidsonom doletela u London.

Kim je imala ogromu želju da prisustvuje ovom događaju, pa je na sve načine pokušala da dođe do ulaznica, čak je rekla da joj ne smeta ako nisu VIP.

- Starleti retko zabrane da prisustvuje bilo kojem događaju, pa je ovo bilo prilično iznenađujuće, pogotovo jer London ne posećuje često. Kim i Pit vole kraljevsku porodicu i stvarno su želeli biti deo ove posebne proslave - rekao je izvor za Daily Mail, ali nije jasno da li je proslava jubileja bila jedini razlog za odlazak para u London.

Razlog nije poznat zbog kojeg je Kim odbijena, ali čini se da ona ne odgovara lično kraljici Elizabeti. Naime, ranije je došlo do incidenta kada je kraljica, odnosno njena pratnja zabranila Kim da odsedne u jednom hotelu, jer je u istom trebala odsesti ona.

Iako su se svi trudili da demantuju da kraljica ne podnosi Kim, te da je pravi razlog zabrinutost njenog obezbeđenja kako će izaći na kraj s paparacima, novonastala situacija daje za pravo teoretičarima zavjere koji stalno ponavljaju da “Elizabeta II mrzi Kim Kardašijan”.

Javnim osobama podeljeno je oko 10.000 ulaznica, a 7.500 vojsci, volonterima i dobrotvornim udruženjima.

Autor: Dan

#Kraljica Elizabeta

#Pit Dejvidson

#kim kardašijan