Da li ste neko ko prljave poruke smatra vidom zabave ili ste previše stidljivi i niste sigurni šta da pošaljete? 🤔

Šta je to seksting? Seksting je slanje seksualno eksplicitnih poruka, fotografija ili video snimaka putem mobilnog telefona. Može biti zabavan način da se izrazite kroz dozu flerta, samo ako osobi verujete. Budimo realni, nikada ne možete da garantujete 100 posto da vaše privatne fotografije neće videti neko drugi. Zato treba biti oprezan.

Foto: Unsplash.com/Dainis Graveris / @dainisgraveris

Ako ste ipak odlučili da probate, evo nekoliko korisnih saveta:

1. Stavite do znanja osobi šta radite. Ne ostavljajte prostora za nesporazume i neprijatnosti. Obavestite osobu šta tačno da očekuje od prvog sekstinga. Potrudite se da tačno zna kako se osećate – recite mu šta želite da vam uradi.

2. O čemu da pišete? Možda ćete želeti da podelite seksi fantaziju ili da ispričate o bezobraznom snu koji ste imali sinoć. Ili želite da znate u čemu najviše uživa kada je sa vama. Budite konkretni i postavljajte direktna pitanja.

Foto: Pixabay.com/StockSnap / English

3. Pojačajte iščekivanje. Prepustite neke stvari mašti. Budite provokativni ali nemojte sve otkriti u prvoj poruci. Usporite, naterajte osobu da jedva čeka da pročita sledeću poruku.

4. Seksting u istoj sobi. Zagrejte atmosferu sekstingom kada ste u istoj prostoriji i drugi ljudi su tu. Dok večerate sa prijateljima razmenite par poruke za stolom. Seksting sa drugim ljudima u okolini može biti uzbudljiv i veoma seksi!

5. Usporite. Nema potreba da odgovarate istog minuta na poruku. Ostavite osobu da čeka. budite kreativni i dobro osmislite šta ćete sledeće da napišete.

6. Budite slikoviti. Ako zaista ne znate šta da pišete, jednostavno recite šta u tom momentu radite.

Foto: Unsplash.com/Dainis Graveris / @dainisgraveris

Autor: redportal.rs

#razmena vrućih poruka

#seksting