Ima srca obožavatelja u svojim rukama

Pobeda holivudskog glumca Džonija Depa u slučaju za klevetu protiv njegove bivše supruge Amber Herd, mogla bi mu pomoći da se vrati ravno na holivudsku A-listu.

- Džonijeva karijera sad će skočiti u nebo. On ne samo da ima srca obožavatelja u svojim rukama, već će možda moći da bira uloge i u nekim od najvećih filmova koji izlaze u sledećih nekoliko godina. Mogao bi postati najplaćeniji glumac ikada - rekla je Vila, piše B92.

Zatim se osvrnula na njegovu karijeru.

- Džoni je stekao milijarde dolara u poslednjih nekoliko decenija. Iza sebe ima 40 godina rada i projekte koje publika voli - objasnila je ona.

Takođe, Aleksandra je rekla i:

- Među podrškom javnosti je i, na primer, parfem Sauvage čije je on zaštitno lice, a koji se prodaje u rekordnim količinama, a TV mreže u SAD-u puštaju Pirate s Kariba jedan za drugim.

PR stručnjakinja objasnila je kako je zbog proteklih dešavanja Džoni "ogolio dušu" pred javnosti, no sada će njegov ugled biti vraćen.

- Džoni je morao ceo svoj život da stavi na uvid javnosti, i ono dobro i loše, no to nije učinio zbog novca, već da bi vratio svoj ugled - rekla je ona, dodavši kako je glumac to učinio i zbog svoje dece.

Upitana misli li da će ga Dizni ponovno angažovati za njihov planirani nastavak filma Pirati s Kariba, Vila je odgovorila:

- Džoni je bio zlatni dečak Diznija kada su Pirati zaradili milijarde, stoga - nikad ne reci nikad".

Autor: B92.net

#dzoni dep

#glumac

#karijera