2 decenije bez dokaza o ubistvu 😏

Pre tačno 21 godinu, u novembru 1999. godine, ubijen je čuveni kik-bokser Zoran Šijan. Nakon dve decenije ubistvo Zorana ostalo je neraščišćeno, a ubice nikada nisu pronađene.

Foto: pink.rs /redportal.rs

Zoran je iza sebe ostavio ćerku Zoranu i sina Mirka. Poznati kik-bokser, Zoran postao je još poznatiji javnosti kada je uplovio u ljubavnu vezu sa folk pevačicom Gocom Božinovskom. Izvori bliski pevačici uvek su rado govorili da je to bila tolika ljubav da su se svi divili. Redportal.rs je uspeo da dobije pevačicu i pita kako se oseća nakon toliko godina, a Božinovska je odgovorila:

- Šta da vam kažem... Tuga i jad!

U Gocinom glasu smo mogli da čujemo da sa teškoćom priča o Zoranu. Upitali smo Gocu da li će i ona izaći na grob supruga, a ona je izjavila:

- Nisam u Beogradu, bila sam jutros u crkvi i zapalila sam mu sveću. Kod mame sam od sinoć, jako je bolesna, ali će Mirko i Zorana to učiniti.

Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ/redportal.rs

Kako pevačica navodi, ne može ni jedan dan da ne prođe a da Mirko ne spomene Zorana.

- Mirku je kao malom jako nedostajao otac, jako često je gledao njegove vršnjake kako ih očevi voze i govorio je, da je meni otac živ, i on bi mene ovako vozio a mene duša zaboli, rekla je pevačica. 

Autor: redportal.rs

#bokser

#gocabožinovska

#pevačica

#zoranšijan