Koje igrice su se ljudima najviše svidele ove godine?

U ovoj bizarnoj godini igrice su postale pravo utočište za ljude i eskapizam od cele situacije karantina i virusa. Zato je ova godina bila savršena za igranje raznovrsnih igara. Magazin Time je izdvojio 20 najboljih igrica ove godine

10. Tony Hawk's Pro Skater 1+2

IZVOR: YT / GameSpot Trailers

Ova igrica puca na nostalgiju, ponovo obrađena igrica o najpoznatijem skejteru Toniju Hoku. Igranje ovih igrica podseća na stare dane i detinjstvo nekima zbog čega se i nalazi na ovoj listi.

9. Fall Guys

IZVOR: YT / PlayStation

Šta se desi kada spojite Mario Party i Fortnajt? Fall guys! Šarmantni i jednostavni multiplejer je bio pravo osveženje za ovu godinu, kao i činjenica da igrači moraju često da sarađuju da bi izvukli pobedu daje ozbiljnost na to što je grafika kao iz crtaća.

8. Microsoft Flight Simulator

IZVOR: YT / IGN

Ova igrica ima tradiciju od skoro 40 godina. Najnovija igrica se najviše svodi na neverovatnu grafiku i prikaz planete Zemlje uz najmoderniji gejmplej i fizike leta koja je ažurirana u ovom delu.

7Call of Duty: Warzone

IZVOR: YT / Call of Duty

Dodatak za Call of Duty: Modern Warfare, Warzone podseća najviše na Fortnite stil šutera. Za sada jedini klon Fortnite stila koji je napravio veliki bum zbog nekoliko svojih jedinstvenih sistema strategija i priče koja odvlači od glavnog toka igre.

6. Ori and the Will of the Wisps

IZVOR: YT / Xbox

Dugo očekivani nastavak nije razočarao, stvorio je baš ono što i nastavak treba da stvori, kompleksniji i bujniji svet. Izazovi zahtevaju više kreativnosti od igrača. Ovog puta je i svet mnogo veći što malo stavlja u stranu sitne detalje koje su igrači voleli u prošlom.

5. Animal Crossing: New Horizons

IZVOR: YT / Nintendo UK

Neoficijalna igra prolećnog karantina, je novi hit na Nintendu. Igračka zajednica je ogromna i to je jedan od velikih pluseva u ovom novom Nintedovom izdanju igrice.

4. Among Us

IZVOR: YT / Innersloth

Igrica koja je potpuno zapalila ovu godinu, igra prevare i obmane, jedni drugi optužujete da ste uljez i da baš vas treba izbaciti iz svemirskog broda. Igrica inače postoji nekoliko godina ali je ove dostigla svoj vrhunac, velikim delom i zbog karantina i to što je predstavlja odličnu multiplejer zabavu za sve ljude širom sveta.

3Last of Us Part II

IZVOR: YT / PlayStation

Post-apokaliptična The Last of US nastavlja odličnu franšizu i sa drugim delom. Nastavak prati Eli, koja je glavni like igrice, kada je već odrasla ali i dalje imuna na virus koji je pretvorio većinu čovečanstva u zombije. Eli je u ovom delu odsečena od ljudske interakcija i ostala je da se nosi sama sa celoM apokalipsom.

2. Spider-Man: Miles Morales

IZVOR: YT / PlayStation

Novi izlged popularnog Spajdermena, više nije Piter Parker već Majls Morales, Portorikanac iz Harlema. Spajdi kao spajdi je u istom stilu, skakanje sa zgrade na zgradu dok pušta svoje mreže. Ono što je jedinstveno ovom delu jeste pozadina novog lika ispod maske.

1. Hades

IZVOR: YT / Nintendo

Takozvane Rogue igrice, koje se fokusirjau na težini i ponovnom igranju, dobile su novo izdanje. U ulozi ste Hada, grčkog boga podzemlja, i borite se protiv velikih heroja kako biste uspeli da pobegne te iz vaše tamnice.

Autor: redportal.rs

#Igrice

#Video igre