Talentovani muzičari iz Vrbasa i Beograda odlučili su da svake srede tokom narednih mesec dana objave po jednu novu pesmu

Predvodnici moderne balkanske pop-rok scene - bend Ničim izazvan 1. deceniju rada obeležava objavljivanjem prvog EP-ja - Pokorimo noć, na kojem će se naći 4 nove pesme 🎶🎶🎶. Talentovani muzičari iz Vrbasa i Beograda odlučili su da svake srede tokom narednih mesec dana objave po jednu novu pesmu 😎!

Brojnim fanovima na svom Jutjub kanalu su 18. maja predstavili romantičnu pesmu Mesto za prve poljupce, u kojoj će se mnogi prepoznati, a osvaja na prvo slušanje.

- Prvi singl Mesto za prve poljupce, iako “noćna” pesma, nikako nije mračna. Naprotiv 😁! Pesma i spot su među najpozitivnijim stvarima koje su izašle iz naše kuhinje. U naredne 4 nedelje slavimo naš 10. rođendan izdavanjem nove pesme i spota na svakih 7 dana. Ovo je mesec u kojem sa novim EP-jem slavimo 10 godina postojanja - kaže Bojan Gluvajić i dodaje: - Nakon 3 izdata albuma ovo će biti naš prvi EP. Nismo imali nameru da to bude EP, ali su se jednostavno 4 pesme stilski i idejno poklopile. Odlučili smo da te crtice, neka naša sećanja, priče koje su do nas došle a koje su se pretočile u pesme, sakupimo u jednu celinu. Sve priče se dešavaju noću i otud naziv Pokorimo noć. Može se reći da je ovo i naš iskorak ka nekom još modernijem zvuku, ali ipak ostaje preoznatljivost benda Ničim izazvan.

IZVOR: YT / Nicim Izazvan

Kao i većina prethodnih, i nove pesme su snimane u mostarskom muzičkom centru Pavarotti pod budnim okom producenta Đanija Pervana (Letu štuke, Darko Rundek). 

Bend će narednih meseci i tokom leta imati brojne nastupe širom zemlje i regiona, na kojima će predstaviti najbolje što su uradili za prvih 10 godina, a proslava jubileja će kulminirati velikim beogradskim koncertom koji će biti održan 15. oktobra u MTS dvorani. Do tada ljubitelji njihove muzike mogu da uživaju u pesmama i spotovima na njihovom Jutjub kanalu, kao i na svim muzičkim digitalnim platformama 🎶💥.

Autor: redportal.rs

#Mesto za prve poljupce

#ničim izazvan

#pesma