Penal rulet odlučio pobednika

Završeno je 5 utakmica 1/8 finala Kupa Srbije u fudbalu. Derbi je odigran u Ivanjici gde je Javor ugostio Zmaja sa Voždovca. Ova utakmica je pored borbe na terenu skrenula pažnju javnosti i zbog borbe na Tviteru. A admini Tviter naloga Javora i Voždovca su pre meča dali intervju za Red portal.

Posle 1. poluvremena Voždovac je vodio 1:0, a gol je postigao Stoisavljević, kome je inače danas rođendan, pa je dobio lep poklon 🥳. U 2. poluvremenu smo videli izjednačenje u režiji Nikolića, koji je Javoru doneo penale.

Utakmica je bila pravi derbi i pravedno je bilo da se penalima odluči ko ide u 1/4 finale Kupa Srbije.

Po svemu što smo videli u penal seriji može se reći da je mladi čuvar mreže Voždovca bio pravi "zmaj", koji je svojom veličinom i snagom preplašio izvođače Javora. Razleteo se mladi Krunić na golu Voždovca, raširio je krila i poskidao udarce Javora. Čak je bilo i ponovljenog penala, koji je gađao Zmaja negde iznad planine Javor, ali ga nije pogodio. Penali su završeni 3:0 za Voždovac! 😲

Penal serija podseća na čuvenu utakmicu finala Kupa šampiona kada je Steaua osvojila ušatog ispred moćne Barselone. Tada je u penal seriji bilo 2:0 u korist Steaue, a tada je Dukadan branio penale kao danas mladi "zmaj" Krunić.

Najavio je admin Voždovca da je najveći adut čuvar Zmajeve mreže i to se ispostavilo kao tačno. U Dražin grad Zmaj je sleteo u pobedničkoj košulji.

Zmaj iz Ivanjice leti u 1/4 finale Kupa Srbije! 🐉

Admini obe ekipe su pokazali da su prava gospoda srpskog fudbala!

Admin Javora je čestitao protivniku:

IZVOR: TW / @FKJavorMatis

Admin Voždovca slavi svog Zmaja:

IZVOR: TW / @FKVozdovac

Zmaj je vratio milo za drago, za onaj izgubljeni prvi set na Marakani. Uskoro je novi derbi u Linglong ligi Srbije. Očekujemo odgovor Javora. ⚽

Autor: redportal.rs

#fudbal

#javor

#vozdovac