Pogledajte spornu odluku sudije iz 11. minuta ⚽

Derbi poslednjeg kola domaćeg prvenstva između Čukaričkog i Partizana završen je bez golova, a mnogi će ovu utakmicu upamtiti po spornom trenutku u 11. minutu kada je mladi fudbaler Čukaričkog Kovačević faulirao Partizanovog Rikarda i dobio žuti karton.

Sa klupe crno-belih tražili su momentalno isključenje, ali nakon pregledanog VAR-a sudija nije promenio odluku.

Ovaj sporan trenutak, koji bi promenio tok meča, prokomentarisao je legenda Partizana, a sadašnji trener Čukaričkog Saša Ilić.

- Mladi Kovačević ima nepunih 18 godina i ušao je izuzetno konfuzno u utakmicu, napravio je direktan crveni karton koji sudije nisu videle, to je činjenica i još par propusta. Njega mogu da razumem zbog mladosti. U drugom poluvremenu se dosta popravio i bio na nivou na kojem i treba da izgleda. Njega mogu da razumem - počeo je Ilić.

On je nastavio priču o tom detalju i još jednom dodao da je njegov fudbaler trebalo da bude isključen, što nije izjava kakva se često čuje kada neki trener govori o svojoj ekipi.

- Partizan je u prvom poluvremenu bio izuzetno dominantan. Moja jedina zamerka mojim igračima je što sam primetio ogroman strah kod njih. Kasnije je to bilo malo bolje, ali ponovo vam kažem - mi smo danas osvojili bod uz veliku dozu sreće i moram da kažem jednu stvar, to je tako, a retko kad komentarišem suđenje, činjenica je da je Bojan Kovačević možda nenamerno napravio faul koji je trebalo da se sankcioniše crvenim kartonom - objasnio je trener Čukaričkog.

IZVOR: YT / Red portal RS

Autor: redportal.rs

#cukaricki

#partizan

#sasa ilic

#sudija