Ejs Venturi je dosta avantura

Neobične vesti nam dolaze ih Holivuda u zadnje vreme. Naime, svega nekoliko dana nakon sad već svetski poznatog šamara koji je Vil Smit uputio Krisu Roku na dodeli Oskara i nakon što su Sandra Bulok i Brus Vilis, svako iz svojih razloga, najavili povlačenje iz glume isto je rekao i proslavljeni glumac i komičar Džim Keri u intervjuu za Access Hollywood (ceo intervjuu možete pogledati dole 👇).

Nakon što ga je voditeljka pitala za unuka i nekoliko stvari vezanih za njegov nov film Sonik 2, u kom inače tumači negativca Doktora Robodnika, razgovor je krenuo u pravcu njegovog prijateljstva sa Doli Parton, da bi sam Keri u jednom trenutku rekao da je mala šansa da sa njom nešto snimi jer želi da se penzioniše.

- Da, želim da se penzionišem i vrlo sam ozbiljan oko toga. Mada, zavisi, ako slučajno neki anđeli donesu neki scenario koji bi bio napisan zlatnim mastilom, koji bi sam po sebi govorio da bi bilo značajno da ga publika vidi, možda bih mogao da nastavim da se bavim ovim poslom, ali mislim da ću svakako napraviti pauzu - bio je izričit komičar.

U nastavku, glumac je rekao da u zadnje vreme uživa u svom mirnom životu, slikanju na platnu i vođenju duhovnog života koji je daleko od kamera.

- Sad ću vam reći nešto što možda nikad nećete čuti od nekog drugog poznatog lica iz Holivuda, ali ja imam dovoljno. Uradio sam dovoljno. Sam sam sebi dovoljan. Tako da... (Razumete me.) - naglasio je komičar kojeg najviše pamtimo po ulogama u filmovima Maska, Ejs Ventura, ali i kao Zagonetača u verziji Betmena iz 1995. godine.

Šarmantna voditeljka je rekla da ga potpuno razume, i da šta god da se desi, da će njegovi filmovi i dalje uveseljavati i zasmejavati ljude.

Iako je čitav razgovor svakako protekao u prijatnom, pomalo nostalgičnom tonu, ipak, između redova kao da stičemo utisak da zlatno vreme Holivuda defintiivno odlazi? 🤔 Ko zna, videćemo.

IZVOR: YT / Access

Autor: redportal.rs

#Džim Keri

#Penzija

#dovoljno sam zaradio