Operacija je trajala 6 sati

Jedan od najpopularnijih repera u Italiji Fedez, koji je i suprug najbogatije modne blogerke na svetu Kjare Ferani (Chiara Ferragni), objavio je na svom Instagram profilu da je teško bolestan.

- Prošle semice sam otkrio da imam redak neuroendokrini tumor gušterače. To je razlog zašto sam morao na operaciju koja je trajala 6 sati, kako bi mi uklonili deo gušterače (uključujući tumor). Dobro sam 2 dana nakon operacije i jedva čekam vratiti se kući svojoj deci - napisao je Fedez uz fotografiju na kojoj u bolničkoj haljini prstima pokazuje znak pobjede.

View this post on Instagram

A post shared by FEDEZ (@fedez)

IZVOR: IG / fedez


Kjara se taokđe oglasila na Instagramu.

- Ova fotka je snimljena u ponedjeljak poslepodne u bolnici, dan pre njegove osetljive operacije gušterače. Bojali smo se svega: njegove dijagnoze, operacije, oporavka, našeg života i budućnosti naše porodice. Operacija u utorak je prošla dobro, a on se sada oporavlja i nadamo se da će ovo biti samo loša uspomena koja nas je još jednom naučila koliko je važno uživati ​​u životu punim plućima, svakodnevno - napisala je uz sliku na kojoj zagrljeni poziraju na bolničkom krevetu.

Autor: redportal.rs

#Fedez

#Kjara Ferani

#modna blogerka

#reper

#tumor

#tumor gušterače