Jer kvalitet uvek ispliva, i svaki trud se isplati 😊

Poznati kantautor Sergej Ćetković izjavio je da mu je prethodna godina tužne momente i veliku bol za gubitkom oba roditelja, ali i veliku sreću zbog poslovnih uspeha. Ipak, Tu svojoj 20 godina dugoj karijeri Sergej priznaje da je postojao momenat kad je razmišljao da napusti muziku.

- Posle prvobitnog šoka koji su, verujem, svi doživeli, kada nam se život potpuno promenio pre 2 godine, shvatio sam da ne smem da gubim optimizam i nadu da će pandemija proći. Nisam želeo da paničim, kako zbog sebe, tako i zbog svoje porodice i okruženja te sam pokušao na najbolji mogući način da prihvatim novonastalu situaciju. Sada je već sve postalo sastavni deo našeg života, gotovo svi smo imali ovaj virus i nadam se da će skoro svemu doći kraj. Trudio sam se da vreme kada smo bili u karantinu i kada je mogućnost kretanja bila drastično smanjena nego danas, provedem na kreativan i kvalitetan način sa svojom porodicom. Shvatio sam da je zdravlje najvažnije i pokušao da u skladu s tim organizujem svoj život - kaže Sergej za Azru.

- Bilo je perioda kada sam razmišljao da ostavim muziku i odem negdje daleko, ali jednostavno srce vam uvek pokaže pravi put, čak i u momentima kada sumnjate u sebe. To je ona doslednost o kojoj sam govorio. Kada osećate da ste za nešto rođeni i znate da biste u bilo kom drugom poslu bili manje uspešni, onda morate da istrajete, jer kvalitet uvek ispliva, i svaki trud se isplati.

Autor: redportal.rs

#Muzika

#Sergej Ćetković

#pevač