Novi vrtić može da primi 50 predškolaca

Novak Đoković Fondacija otvorila je u Velikom Popoviću novi vrtić koji je rekonstrusian, adaptiran, opremljen i može da primi 50 novih predškolaca, a čiji naziv Leptirić. 🦋🤗

Ovo je jubilarni 50. vrtić koji je Novak Đoković Fondacija otvorila, i time pomogla 50.000 dece tokom svog 15-godišnjeg rada.

View this post on Instagram

A post shared by Novak Djokovic Foundation (@novakfoundation)

IZVOR: IG / @novakfoundation

- Ponosni smo na to što je, u godini kada proslavljamo velike jubileje, naš prvi vrtić koji smo danas predstavili u Velikom Popoviću postao 50. koji je Novak Đoković Fondacija u 15 godina svog postojanja otvorila u Srbiji! Povod realizacije našeg prvog projekta u opštini Despotovac ne može biti lepši, i sigurni smo da ćemo i ovde i širom naše zemlje sa još više posvećenosti i motiva nastaviti sa rekonstrukcijom, adaptacijom i opremanjem ustanova od ključne važnosti za lepo i bezbrižno detinjstvo naših najmlađih. Za realizaciju ovog projekta nas je posebno inspirisala anegdota po kojoj su vaspitači, roditelji i deca - obučeni u kostime štrumfova - udružili snage i zajedno ofarbali do tada neuglednu ogradu vrtića. Nadamo se da ćemo što pre imati prilike da ponovo ujedinimo našu kreativnu energiju, posvećenost i ljubav prema deci, za dobrobit svih ljudi ovog kraja i ovako lepim povodom - istakla je Maja Kremić, nacionalna direktorka Novak Đoković Fondacije, piše Blic.

Autor: redportal.rs / Blic

#Veliki Popović

#novak đoković fondacija

#vrtić