Guess vam predlaže šta možete obući svaki dan u sedmici 🤩

Da li vam se dešava da pre izlaska iz kuće stojite ispred ormara potpuno neinspirisani komadima koji se nalaze u njemu i ne znate šta biste obukli za taj dan?

Ako se prepoznajete u ovom opisu, te sanjate da imate pomoć stiliste koji bi vam predložio outfite za celu nedelju, onda ste kliknuli na pravo mesto.

Donosimo vam 7 neodoljivih prolećnih kombinacija američkog brenda GUESS, koje možete da nosite u svakoj prilici.

PONEDELJAK – power look

Zakoračite u radnu nedelju u moćnom kompletu sačinjenom od pantalona dubokog struka i blejzera u pastelnoj boji. Za pravu modnu završnicu izaberite torbicu u istoj nijansi i maramu sa printom. Štikle su u ovom slučaju „must“!

Foto: Redportal.rs/Privatna arhiva

Marama sa printom, torba, pantalone, sako, kožne čizme

UTORAK — teksas na teksas

Denim od glave do pete jedan je od ključnih trendova sezone, važno je samo da ga uklopite sa stilom. Predlažemo da kombinaciju osvežite štiklama u ružičastoj boji i torbom dovoljno velikom da u nju stane sve, pa čak i laptop.

Foto: Redportal.rs/Privatna arhiva

skinny farmerke, ciklama torba, teksas košulja, pamučni kačket, ciklama salonke

SREDA — glomazne čizme

Moćne, robusne čizme su broj jedan kada govorimo o trendovima u obući. Smekšajte ih ženstvenom haljinom koja prati liniju tela, a celu kombinaciju upotpunite mini torbom i kožnom, bajker jaknom.

Foto: Redportal.rs/Privatna arhiva

midi haljina, kožna jakna, maskirna torbica, mrežaste čizme

ČETVRTAK — midi haljina

Jednobojne, šarene ili sa printom, midi haljine postale su obavezni deo svakog ženskog ormara. Satenski, slip model predstavlja pun pogodak za dnevne varijante i savršeno će pristajati uz sandale i torbicu u svetloj nijansi.

Foto: Redportal.rs/Privatna arhiva

torba na preklop, satenska slip haljina, kožne papuče

PETAK — print suknja

Visokog struka, animal print dezena, i dužine tik ispod kolena. Zvuči kao prava poslastica za stilizovanje i kombinovanje. Nosite je na after-work druženje sa kolegama ili popodnevnu kafu sa drugaricama. Za gornji deo birajte nešto svedenije komade, poput džempera zemljanih tonova.

Foto: Redportal.rs/Privatna arhiva

maxi suknja, rebrasti džemper, bež torbica, bele patike

SUBOTA — vreme je za izlazak

Bilo da se spremate za provod do jutra ili večeru sa prijateljima, posegnite za malom crnom haljinom sa metalik efektom i seksi čizmama do gležnja. Subota je - svaka kombinacija je apsolutno in.

Foto: Redportal.rs/Privatna arhiva

metalik crna haljina, kožne čizme, crna torbica

NEDELJA — sportski dan

Ako volite aktivnu nedelju u prirodi ili jednostavno želite najudobniji mogući outfit za odlazak na kafu, ne morate tražiti dalje od kombinacije trenerke sa printom i udobnog duksa. Kvalitetne patike zaokružiće stajling i dodatno doprineti osećaju stilske slobode.

Foto: Redportal.rs/Privatna arhiva

donji do trenerke, logo duks, lila čarape, bele patike

Odabrani modeli iz prolećne kolekcije dostupni su u prodavnicama Guess u šoping centrima Galerija, Ušće i BEO u Beogradu, Promenada u Novom Sadu, kao i u Fashion&Friends radnjama u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu. Istražite kolekciju i onlajn na webshopu fashionandfriends.com ili Fashion&Friends mobilnoj aplikaciji.

Autor: redportal.rs

#Guess

#sedmični stajling

#stajling