Kseniju su nazivali najlepšom pevačicom na Balkanu.

Pevačica Ksenija Pajčin je rođena 3. decembra 1977. u Beogradu. Karijeru je počela kao plesačica u diskotekama, zatim je postala član grupe Dak i snimila pesmu Dačo, volim te, koja je postala hit '90-ih.

Kseniju su nazivali najlepšom pevačicom na Balkanu. Njene pesme su svima bile dobro poznate jer su bile brze i ritmične. Hitovi Nino, Dečko mi je umoran, Mene ne zanima to, Požuri, Supica će se slušati još mnogo godina.

Ksenijin mladi život je prekinut 16. marta 2010. kada je njen dečko Filip Kapisoda ubio, a potom presudio i sebi. Ovaj tragičan događaj dogodio se u njenom stanu na Voždovcu, a njihova beživotna tela pronašla je Ksenijina majka Ljubica.

Pevačica je imala ulaznu i izlaznu ranu na glavi, dok je maneken imao samo izlaznu ranu na temenu, što je ukazalo na to da je Filip ubio Kseniju, a onda pucao sebi u usta. Spekulisalo se o tome da su se njih dvoje svađali danima pred ovu tragediju, a da je nakon kobnog sukoba Ksenija je obukla jaknu i krenula iz stana, ali ju je Filip ubio na vratima.

IZVOR: YT / LOONEYRAMA

Autor: Redportal.rs

#UBISTVO

#filip

#ksenija