Upoznali se preko Instagrama

Jedne večeri pre mesec dana muškarac, 24, krenuo je na dejt sa devojkom koju je upoznao na Instagramu neznajući da je to zamka koja ga je umalo koštala života.

Žena sa kojom se dopisivao je pripadala grupi sadista koji su ga kidnapovali i mučili satima, čak i ubadali noževima tražeći 100.000 $ za otkup preko Fejstajma od njegovog brata kako navodi tužilac.

Policija ga je našla 24 č. kasnije zavezanog u kombiju.

Devojci koja ga je navukla, Valerija Rozario, 22, preti kazna za kidnapovanje i pokušaj ubistva zbog ove bolesne akcije. Upoznali su se preko Instagrama, nakon čega su se dogovorili da se nađu u Bronksu oko 1 ujutru.

Trojica muškaraca su upala u stan, jedan sa pištoljem. Nakon toga su ga skinuli i ubacili u kadu, polili zapaljivim substancama i zapalili ga. Mučili su ga i nožem, udarali ga po cemom telu. Navodno su njega izabrali jer se "hvalio" novcem na Instagramu.

Nakon nekoliko sati mučenja su ga prebacili na drugu lokaciju nakon čega su video-pozivom kontaktirali njegovog brata i tražili otkup dok su ga mučili tokom razgovora i pretili da će ga ubiti ako im brat ne isporuči 100.000 $.

Policija ga je našla sutradan zavezanog u kombiju i kako su naveli "jedva je disao tada".

Devojka je uhapšena i u pritvoru je bez mogućstva kaucije. Sve optužbe je negirala, još 2 saučesnika u ovom zločinu su uhvaćena i u pritvoru kao i Rozario.

Autor: redportal.rs

#Instagram

#Njujork

#dejt

#kidnapovanje

#mučenje