Koji vam prvi pada na pamet?

Ona je zabavna, društvena, magična i provokativna. Ne zazire od upoznavanja novih ljudi i nije uobražena, ali nema puno interesa za duge ljubavne veze. U pitanju je žena Blizanac 🤩.

Nepredvidiva je i svoju društvenu i ljubaznu masku vrlo brzo može zameniti distanciranom i arogantnom. Od potencijalnog partnera zahteva mentalnu kompatibilnost da bi bila zainteresovana, jer ova dama ne dozvoljava igru sa njenim telom nekome ko nije sposoban da je izazove intelektualno 😏.

Evo najmladolikije žene u celom Zodijaku! Intelektualno je radoznala, komunikativna, duhovita, briljantna. Nema tog otvaranja izložbe, pozorišne premijere, značajnog skupa, koji bi ona mogla da propusti… ako joj to ne nalaže i sama njena profesija.

Neprestana želja za novinom kod Blizanaca dovodi do razarajućeg efekta na budžet (njen ili muževljev, svejedno) i do često ekscentričnog izgleda, koji je istovremeno i rezultat egzibicionizma tipičnog za Blizance, navodi b92.net, a prenosi Magazin Novosti.rs.

Ona konstantno prilagođava sve sopstvenim potrebama, i to pokušava i sa partnerom. Promena je veoma važna za njen život i njen psihički razvoj. 

Autor: magazin.novosti.rs

#Zodijak

#blizanac

#horoskopski znak

#zavodnica

#žena