Poslednje vreme je grozno, ako ovo sve ne stane, biće svega. Ekonomske krize, uništavanje stambenih objekata, državnih institucija...

Pevačica Hanka Paldum ovih dana provodi vreme s najbližima, a za portal Avaz ističe da je zabrinuta zbog ratnih dešavanja u Ukrajini, jer, kako kaže, sve to itekako utiče na nju.

Težak uzdah iz grudi se oseti... Čovek u celoj ovoj situaciji ne može biti pametan i miran, ne zna kako da se postavi prema svemu ovome što nam se dešava i što nam se dešavalo. Mi iz Bosne i Hercegovine još se nismo oporavili od prošlog rata, uvek smo strepili i iščekivali nešto. Došao nam je i koronavirus, kao uvertira da se može desiti nešto većih i težih razmera. I, evo, sada se dešava ovo s Ukrajinom, nažalost... Ko zna šta će se desiti. Optimista sam da će sve biti dobro i da će nam se desiti neko čudo koje će nam doneti mir i slobodu - rekla je Hanka za Avaz.

Foto: Instagram.com/hankapaldum_official

Ne mogu mirno spavati. Naravno, svako normalan strahuje. Nije nam drago kad se neko u kući svađa, trudimo se da dovedemo sve u red i da sve funkcioniše kako treba, da s najbližima nađemo kompromis. A tek u okruženju, gradu i državi da se dešavaju ratovi... Sve ovo donosi veliki nemir. Niko ne želi da izgubi majku, oca ili dete. Poslednje vreme je grozno, ako ovo sve ne stane, biće svega. Ekonomske krize, uništavanje stambenih objekata, državnih institucija... Najgore je to što će biti narušeno zdravlje nedužnih građana, kako psihičko tako i fizičko. Mnogo posledica sa sobom nosi ovo ratno dešavanje, a apsolutno nema potrebe za tim, samo se može više izgubiti nego dobiti. Nedužni stradaju, gube živote, to je strašno - istakla je Paldum.

View this post on Instagram

A post shared by Hanka Paldum official (@hankapaldum_official)

IZVOR: IG / hankapaldum_official

Autor: Avaz

#BiH

#Hanka Paldum

#rat