U intervjuu za naš portal Leo nam otkriva da li će snimiti duet sa Zdravkom Čolićem, kako bira pesme za sebe i šta je to najluđe što je uradio za ženu

Bosanskohercegovački pevač Amir Kazić, poznatiji kao Leo, ima dugogodišnju karijeru iza sebe i mnoge poznate hitove, uz koje su i mlađe generacije odrastale.

U svojoj karijeri, koja je počela davne 1989. godine, osvojio je brojne nagrade, a neki od njegovih najpopularnijih hitova su: Kad mi kažu, Ti možeš sve, Prokleta ljubav, kao i duet sa Severinom Kreni.

U intervjuu za Redportal.rs Leo nam otkriva sa kojom srpskom pevačicom bi voleo da snimi duet, kakvi su mu planovi za ovu 2022. godinu i kada možemo očekivati novi album.

Kako biraš pesme za sebe? 🎶

Izabrati pesmu za sebe nije tako jednostavan posao i puno mi je lakše napisati i preporučiti nekom drugom pesmu nego sebi. Međutim, uzmem vremena, prosviram je uz gitaru i otpevam da čujem kako zvuči u mojoj interpretaciji. Onda nakon nekoliko dana ponovo slušam i, ako ne izazove reakciju, ništa od te pesme. Desi se i da jednostavno dok komponujem, isti tren znam i siguran sam da je to to.
View this post on Instagram

A post shared by A. K. LEO Official (@amir_kazic_leo)

IZVOR: IG / @amir_kazic_leo

Sa kojom srpskom pevačicom bi voleo da snimiš duet?

Trenutno ne razmišljam o duetima tako da ne mogu konkretno odgovoriti na ovo pitanje, ali definitivno izvođaca za duet odredi sama pesma, tako sam bar do sada uvek praktikovao.

Poslednja pesma koju si čuo a za koju si rekao u sebi ili naglas: „E ovo je stvarno krš”?

Da budem iskren, u zadnje vreme nisam baš čuo pesmu koja bi me izula iz cipela.

IZVOR: YT / Amir Kazic Leo

Da li si prirodnjak ili društvenjak? Ekstrovert ili introvert?

Mislim da je većina nas i jedno i drugo. Međutim, uvek jedno više prevladava, i kod mene definitivo prevladava introvert.

Da li možemo očekivati duet sa Zdravkom Čolićem? 

🤣🤣 Nikad se ne zna, ali u skorije vreme nemam to u planu. 😂
View this post on Instagram

A post shared by A. K. LEO Official (@amir_kazic_leo)

IZVOR: IG / @amir_kazic_leo

Navedi predmet koji si najskuplje platio? 💸

Stvarno mi sad ne pada ništa na pamet. Morao bih dugo razmišljati šta sam sve kupovao i koliko platio.

Otkrij nam svoj fetiš?

Nisam baš neki fetišist.

Koliko puta si u životu rekao: „Kreni, al’ se ne okreni”, ne računajući pevanje pesme Kreni?

Mislim da nema čoveka koji to nije rekao pa i po nekoliko puta. Jednostavno se nađeš u teškoj životnoj situaciji iz koje izađeš i onda sam sebi kažeš: Kreni i ne okreći se, zaboravi i nastavi dalje.

IZVOR: YT / Severina 

Najlepša plaža i najbolje vino? 🏝️🏖️🍷

Živim u Istri na prekrasnom delu planete Zemlje. Upravo u mojoj Brtonigli, a i na prostoru cele Hrvatske, ima predobrih vina. Istra je poznata i prepoznata u celom svetu kao vinska destinacija, pa tako i moja Brtonigla, te mi je teško odlučiti se za jedno vino, za jednog vinara, jer jednostavno uživam u svima njima: od svežih vina, onih odležanih, penušavih, predikatnih. Srećan sam što živim upravo na Izvoru (vrelu). Što se plaža tiče, celi Jadran je predivan, poseban, ali na svetu ima stvarno prekrasnih plaža i zahvalan sam dragome Bogu što sam imao priliku posetiti i boraviti na dosta njih. 😊

Šta je najluđe što si uradio za ženu?

Bolje bi bilo postaviti pitanje šta nisam. 😂🤣

Za šta u životu nikad nije kasno?

Nema toga u životu da bi čovek rekao: „E za ovo je kasno”. Zato se ne treba sputavati, ustručavati. Ako čovek nešto dovoljno želi, uvek može to i ostvariti.
View this post on Instagram

A post shared by A. K. LEO Official (@amir_kazic_leo)

IZVOR: IG / @amir_kazic_leo

Planovi za 2022. godinu?

Teško je danas planirati jer 2020. je pokazala da se planovi lako mogu izjaloviti, zbog viših sila ih je nemoguće ostvariti, a opet čovek mora imati planove. U ovoj godini ću nastojati ispromovisati novi projekat pod nazivom ESNAF, na koji sam jako ponosan, i koncertno ga predstaviti publici, nadajući se da će ove sve mere zabrane što pre biti ukinute. Zatim snimiti koji singl, možda čak i celi album do kraja godine i moliti Boga samo da smo zdravi, a sve ostalo će već nekako doći.

Poruka za čitaoce Red portala? 😎😊

Bez obzira na sve, treba da budemo optimistični, pozitivno gledamo u budućnost, volimo se, pomažemo jedni dugima ili bar ne odmažemo. Jednostavno, pustiti da ono lepo, iskreno, čisto ljudsko sija u nama. 🤩🤗

IZVOR: YT / Intakt Records Official

Autor: redportal.rs

#Amir Kazić Leo

#RED intervju

#REDintervju

#intervju

#pevač

#red