Glumac će Zlatnu medalju primiti na Sretenje, 15. februara, povodom Dana državnosti

Holivudski glumac Džoni Dep biće odlikovan Zlatnom medaljom za zasluge Republike Srbije, za izuzetan doprinos našoj zemlji, u njenim naporima za širenje i unapređenje lokalne umetničke zajednice, saopštila je danas marketinška agencija Nju medija tim.

Kako je najavljeno, Dep će Zlatnu medalju primiti na Sretenje, 15. februara, povodom Dana državnosti.

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Glumac je prethodno bio jesenas u Beogradu kada je promovisao animirani serijal Puffins Impossible proizveden u Srbiji, a kreiran u studiju za proizvodnju animiranih sadržaja Jervolino studios, u vlasništvu Andree Jervolina i Monike Bakardi, osnivača matične kompanije Iervolino end Lady Bacardi Entertainment.

Produkciju serijala potpisuje Arhangel digital studios glumca Miloša Bikovića, prenosi Tanjug.

- Aktivno učešće u promociji serijala ‘Puffins Impossible‘, u kojem Dep pozajmljuje glas i karakter glavnom junaku, kao i njegove pohvale o izuzetnoj kreativnosti mladih ljudi u Srbiji i njihovom profesionalizmu, pomogli su u pozicioniranju lokalne umetničke scene na svetskoj mapi filmske industrije - navodi se u saopštenju.

Kako je najavljeno, Puffins Impossible će uskoro biti dostupan na najvećim svetskim striming platformama Epl TV, Amazon prajm video i drugima.

IZVOR: YT / Triutes1305

Autor: sputnik.rs

#Džoni Dep

#Sretenje

#Zlatna medalja za zasluge

#odlikovanje