Brak joj se raspao kao kula od karata i onda je otkrila da je GEJ

Kako prenosi portal Mondo, trojka je fantazija mnogih ali se mnogi ne usuđuju da tu fantaziju pretvore u stvarnost. Ludi seks u troje imaju mnogo češće nego što mislite, što i nije toliko neobično ako uzmete da je jedna od najčešćih muških fantazija seks sa dve devojke u isto vreme.

Upravo ovu fantaziju svom mužu želela je da ispuni Amerikanka Tereza Rouz, koja je sa svojom pričom postala popularna na mreži TikTok. Naime, Tereza je odlučila da organizuje seks u troje povodom rođendana svog supruga, ali je ubrzo nakon toga poželela da izvrši samoubistvo.

Kako je navela, godinama je bila nesrećna u braku, a kada je upoznala ženu koju je angažovala ua intiman odnos, sve se preokrenulo. Tereza je shvatila da se zaljubila u nju, zbog čega je ostavila supruga i započela vezu sa njom. Kako sama Tereza kaže, bilo joj je teško jer ju je porodica učila da je homoseksualnost greh:

Kada sam doživela intimnu interakciju sa ženom prvi put, fizička i emocionalna povezanost bila su jako intenzivne. Moj odnos s mužem je emocionalno bio jako plitak i osećala sam se usamljeno. Moja porodica nije najbolje prihvatila vest da sam gej. Bila sam jako depresivna zbog toga i čak sam ozbiljno razmišljala o samoubistvu.

Tvrdi kako joj je Džeki spasila život, a zajedno su više od godinu dana i odgajaju njena dva sina. Tereza sa svojim roditeljima više ne razgovara, a otkrila je i kako je nakon celog iskustva postala ateista.

Autor: mondo.rs

#Gej

#Homoseksualizam

#Lezbejka

#Lezbejke

#Seks u troje

#brak

#depresija

#homoseksualnost

#samoubistvo

#seks

#trojka

#zaljubljenost