Cene ovih komada kreću se između 20 i 40 evra

Pripadnice lepšeg pola u komadima izazovnog donjeg rublja, prizori su koje rado vole videti brojni muškarci. No, šta kada se uloge zamene, pa umesto žene takvo što odene muškarac?

Rijana je odlučila da Dan zaljubljenih posebno ulepša muškarcima, ili onima koji se tako osećaju, a predstavivši kolekciju muškog donjeg veša Glossy Flossy izazvala je podelenja mišlenja javnosti.

IZVOR: TW/@twhitson26

Na stranici njenog brenda Savage X Fenty osvanule s fotografije muškaraca koji promoviraju komade njene nove kolekcije, a pored bokserica sa crvenim srcima, u ponudi se mogu naći i mrežasti kompletići, potkošulje, topići, slip gaćice te tangice. Cene ovih komada kreću se između 20 i 40 evra.

I dok su mnogi tvrdili kako je ovo upravo idealan poklon kojeg će pokloniti svom partneru za Dan zaljubljenih, kod nekih je izazvala sasvim suprotne reakcije. Tvrdili su da je ovo sasvim neprimereno i da promovira pogrešne vrednosti. Ipak, bilo je i onih koji su se našalili sa celom situacijom.

- "Rijana tera muškarce da se oblače provokativno, sviđa mi se to", "Napokon i oni imaju svoj sexy veš", "Ako se moj muškarac ne pojavi u ovome, naljutit ću se"; "Odmah ću to kupiti svom dečku", "Voleo bih da imam hrabrosti nositi ovo" - pisali su.

Autor: redportal.rs

#donji veš

#muški veš

#rijana