Evo i šta su rekli tim povodom 👇

Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović posle godinu dana veze stavili tačku na svoju emotivnu vezu.

Njih dvoje prvi put su viđeni zajedno u javnosti početkom 2021. u jednom prestoničkom restoranu, i od tada se gotovo ne razdvajaju. Kako se navodi, Ceca i Bogdan upoznali su se na rođendanu pevačicine prijateljice, a posle nekoliko nedelja druženja, započeli su romantičnu ljubavnu vezu.

- Na rođendanskoj večeri u jednom prestoničkom restoranu se desio prvi susret Cece i Bogdana. A potom su se preko zajedničkog prijatelja videli na nekoliko druženja, gde su se rodile obostrane simpatije. U samom početku su se krili daleko od očiju javnosti i kretali samo u najužem krugu prijatelja - rekao je tada izvor za medije.

- Međutim, od Nove godine su počeli i zajedno da se pojavljuju, što svedoče i ove paparaco fotografije nastale u jednom beogradskom restoranu, a pre toga par je viđen na Jahorini, gde su sa društvom uživali u zimskim čarolijama… Naravno, da Cecino prisustvo na Jahorini nije prošlo nezapaženo, a samim tim ni misteriozni muškarac od kojeg se nije odvajala.

Koliko je ova veza od samog početka bila ozbiljna, potvrdio je i Ražnatovićkin odlazak 19. januara ove godine u Kragujevac, na krsnu slavu porodice Srejović.

Ceca i Bogdan nisu želeli da kometarišu previše raskid koji se desio, ali jedino što su želeli, jeste da potvrde ove navode:

- Više nismo u vezi, ali bićemo prijatelji do kraja života.

Raskid nije bio buran, niti je u pitanju treća osoba, već su obe strane shvatile da su emocije izbledele, piše Pink.rs.

Autor: Pink.rs

#Svetlana Ceca Ražnatović

#bogdan srejović

#raskid