Na čelu tužne povorke su njena deca Milica i Danilo, koji vodi baku za ruku 💔😢

Porodica, prijatelji i saradnici ispraćaju novinarku Kseniju Vučić na večni počinak, na Novom groblju u Beogradu.

Iz crkve je iznet kovčeg, koji prate predsednik Vučić sa decom, kao i mnogobrojni prijatelji preminule Ksenije. Povorka se uputila ka grobnom mestu. Predsednik nije ispuštao uplakanu ćerku iz zagrljaja, i sve troje su se uputili ka grobnom mestu, prateći kovčeg.

Foto: Pink.rs/S. KUVEKALOVIĆ

Patrijarh Porfirije sa vladikama i sveštenstvom služio je opelo kome prisustvuje veliki broj prijatelja i porodice.

Foto: Pink.rs/S. KUVEKALOVIĆ

Opelo je održano uz veliki broj prijatelja i porodice, u tišini sa svećama. Okupljeni polažu vence ispred crkve na groblju, a svima koji prisustvuju sahrani dele se crne maske kako bi se ispoštovale epidemijske mere. Kolona prisutnih se prostire od crkve Svetog Nikole, pa skoro do ulaza u grbolje.

Na groblju se okupio veliki broj prijatelja, rodbine, kolega i poštovalaca, a saučešće primaju njena deca Milica i Danilo, uz pratnju i podršku svog oca predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Među prvima su na sahranu došli političari Milovan Bojić i Vojislav Šešelj, koji se pojavio u društvu svojih sinova, kao i Vladimir Beba Popović. Na sahranu je stigla i premijerka Ana Brnabić.

Foto: Pink.rs/S. KUVEKALOVIĆ

Na sahranu si stigli i vlasnik TV Pink Željko Mitrović sa suprugom MIlicom.

Foto: Pink.rs/S. KUVEKALOVIĆ

Takođe i ministri u vladi Siniša Mali, Nenad Popović, Darija Kisić Tepavčević, Maja Gojković, Milan Krkobabić, Irena Vujović, Anđelka Atanasković, Aleksandar Vulin, Nebojša Stefanović, gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić, zamenik gradonačelnika Goran Vesić, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, ambasador Srbije u SAD Marko Ðurić, direktor Kancelarije za KiM Petar Petković, bivši predsednik Srbije Tomislav Nikolić, brojni poslanici i članovi SNS.

Foto: Pink.rs/S. KUVEKALOVIĆ

Foto: Pink.rs/S. KUVEKALOVIĆ

Na sahranu je došao i Anđelko Vučić, otac predsednika Aleksandra Vučića, koji je u ruci nosio venac sa natpisom "Kseniji poslednji pozdrav od Angeline i Bate", kao i brat predsednika Vučića Andrej Vučić, piše Pink.rs.

Foto: Pink.rs/S. KUVEKALOVIĆ

Foto: Pink.rs/S. KUVEKALOVIĆ

Među poznatim ličnostima koji su prisustvovali sahrani su Saša Matić, Slobodan Radanović, kreatorka Suzana Perić u društvu supruge preminulog muftije Muamera Zukorlkića Elma, Nikola Rokvić, Gordana Šaulić, pevač Oliver Mandić, Aco Pejović, pevačica Jelena Karleuša, kao i brojne Ksenijine kolege.

Foto: Pink.rs/S. KUVEKALOVIĆ

IZVOR: YT / Pink.rs

Autor: redportal.rs

#Ksenija Vučić

#sahrana

#sahrana Ksenije Vučić