Biće moguće razvijati, proizvoditi, snimati i emitovati bilo koji sadržaj

U planu je izgradnja svemirske stanice sa sportskom i zabavnom arenom, kao i studija, a nameravaju da to urade do kraja 2024. SEE-1 je modul koji će ugostiti filmske, televizijske, muzičke i sportske događaje , ali će biti i prostor za kreativce koji žele da snime bilo koji sadržaj u niskoj orbiti.

Biće moguće razvijati, proizvoditi, snimati i emitovati bilo koji sadržaj. S.E.E. planira kreiranje sopstvenih sadržaja, ali i održavanje događaja.

Akiom Space, koji je u januaru 2020. dobio licencu za izgradnju komercijalne komponente za Međunarodnu svemirsku stanicu, takođe će se pobrinuti za izgradnju modula SEE-1. Modul će se spojiti sa Akiom Station, koja je dizajnirana da postane dom za komercijalne poduhvate, uključujući svemirski turizam.

Akiom Station će se odvojiti od MSS 2028, a SEE, koji su osnovali britanski preduzetnici i producenti Elena i Dimitrij Lesnevski, trenutno prikuplja sredstva, tvrdeći da je ovo prilika da se čovečanstvo preseli u druge svetove i započne novo uzbudljivo poglavlje u svemiru.

Autor: redportal.rs

#filmovi

#snimanje

#svemir