Problematične utakmice za Fantazi menadžere

Reprezentativna pauza je gotova, a nakon ispadanja naše reprezentacije od Škotske i kratkog tugovanja, red je da se vratimo na klupski fudbal.

Derbi ovog kola se igra u Londonu gde Totenhem dočekuje Mančester siti. Son i Kejn mogu da nastave sa starim ritmom, ali pitanje je koliko to može da se očekuje protiv Građana, kao i Čelsija, Arsenala i Liverpula u narednim kolima.

Čilveč, Ziješ i Verner mogu da budu paklena trojka Čelsija u utakmici protiv Njukasla na severu Engleske. Griliš, Mekgin i Oli Votkins će biti najpoželjniji igrači Vile u utakmici protiv Brajtona, dok se od Junajteda konačno očekuje da zabeleži prvu pobedu na Teatru snova protiv Vest broma.

Everton bi morao da zabeleži 3 boda protiv Fulama u gostima, a glavne uzdanice će biti Hames Rodrigez, Ričarlison i DCL. Šefild junajted i Čekićari su utakmica da se preskoči, a ako se baš treba odlučiti za nekoga, Bowen može da bude sjajan izbor.

Bamford je jedini ljudski pik u utakmici protiv Arsenala, dok je pravo vreme da Mane eksplodira protiv Lestera, s obzirom da se Salah neće pojaviti.

Na kraju, Barnli i Kristal palas u ponedeljak verovatno neće biti praznik za oči svih ljubitelja fudbala, dok Vulfsi i Sautempton mogu da naprave pravi spektakl engleskog fudbala pre svega zbog sjajne forme obe ekipe.

Naši pikovi: Golman: Martinez (Aston Vila)

Odbrana: Čilvel (Čelsi), Voker-Piters (Sautempton), Van Bisaka (Mančester junajted)

Sredina: Griliš (Aston vila), Mekgin (Aston vila), Ziješ (Čelsi), Mane (Liverpul), Hames Rodrigez (Everton)

Napad: Verner (Čelsi), Bamford (Lids)

Autor: redportal.rs

#FPL

#Fantazi

#Premijer Liga