Jovan Ivić se jutros ubio skokom sa petog sprata zgrade u kojoj je živeo. Informaciju da joj se stradao sin, Sanda Rašković Ivić je saznala od policije.

Političarku Sandu Rašković Ivić navodno je probudila jutros rano policija odmah nakon izlaska na teren gde je na pločniku zatekla telo njenog sina Jovana u lokvi krvi.

Podsetimo, Jovan Ivić se jutros ubio skokom sa petog sprata zgrade u kojoj je živeo. Informaciju da joj se stradao sin, Sanda Rašković Ivić navodno je saznala od policije.

- Sanda je spavala i u pidžami je unezverena otvorila vrata policijskoj patroli ni ne sluteći šta je uradio njen Jovan. Policajci su je pitali za njega, a ona je začuđeno krenula ka njegovoj sobi i zatekla prizor posle kog je zanemela od šoka. Njen najmlađi sin nije bio u sobi, a o kvaku prozora je bio vezan prekinuti usb kabal i prozor širom otvoren - otkriva izvor Republike blizak policiji.

Inače, Više javno tužilaštvo u Beogradu, zajedno sa pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova sprovodi postupak povodom smrti Jovana I. koji je jutros pronađen mrtav u Ulici 27. mart ispred zgrade u kojoj je stanovao.

- Prema prvim informacijama radi se o samoubistvu - kaže Viši javni tužilac Nenad Stefanović, prenosi Blic pisanje Tanjuga.

On pojašnjava da je na licu mesta policija obavila uviđaj, te da nisu uočeni tragovi nasilja, niti premetačine u stanu u kojoj je preminuli mladić boravio. Više javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je obdukciju i obavljanje toksikoloških analiza.

Stefanović ističe da će MUP i VJT preduzeti i druge radnje u cilju rasvetljavanja svih činjenica i okolnosti u vezi sa predmetnim dogadjajem o čemu ce javnost biti blagovremeno informisana.

Autor: Kurir/Republika

#Sanda Rašković Ivić

#jovan ivić

#samoubistvo