Đorđe Đoković i Saška Veselinov su u vezi već 10 meseci

Dok javnosti i dalje analizira situaciju u kojoj se našao Novak Đoković zbog deportacije iz Australije, čini se da u njegovoj široj porodici stižu lepe vesti. Naime, nedavno je njegov najmlađi brat Đorđe Đoković obelodanio da je u vezi sa voditeljkom Saškom Veselinov.

Par je neprestano zajedno, a od 10 meseci koliko su u vezi već 3 meseca žive zajedno. Razmišljaju o kupovini nove, veće i luksuznije nekretnine, a izvor je za Alo! tvrdio da je sasvim moguće da na proleće stanu i na ludi kamen.

Foto: Instagram.com/saskaveselinov

Saška i Đorđe se ne oglašavaju, ali zgodna voditeljka je poslednjim storijem na Instagramu zaintrigirala pratioce i domaću javnost kada je uz fotografiju svog kućnog ljubimca ostavila i veoma dvosmislen komentar da je u drugom stanju i da će Đorđe možda biti tata, a Novak stric, kako piše Alo!

Pipi se kod kuće oseća kao da je u životinjskom carstvu 🤍 inače je mnogo ljubomoran, ne znam kako će prihvatiti novog člana kada bude stigao, ali mu ribice odgovaraju jer mi ne prilaze. 😂 (Sve mu diraj, samo Sašku ne) - napisala je Saška na storiju.

Foto: Instagram.com/saskaveselinov

Nakon toga je objavila da je u pitanju novi član porodice, i to pas. 🐶😍

- Moj papagaj Pipi ove godine puni 19 godina. Od kad znam za sebe, znam i za njega. Za Pipija uvek kažem da je član porodice, ali istina je da je i više od toga! Medijima bih poručila da nisam trudna, već da planiramo da kupimo psa. Hvala.

Foto: Instagram.com/saskaveselinov

Autor: redportal.rs

#Novak Đoković

#Saška Veselinov

#papagaj

#đorđe đoković