Podržala je i Sanja Vučić

Pevačica Milica Pavlović imala je nedavno incident na na jednom od svojih nastupa kada ju je jedan od fanova snimao ispod suknje, pa mu je bacila mobilni telefon na binu.

Milica se sada oglasila povodom te neprijatnosti i objasnila šta se desilo.

- Upozorila sam ga jednom! Upozorila sam ga po drugi put. Treći put sam reagovala! To što sam žensko u haljini i nalazim se na sceni, ne znači da ne zaslužujem osnovno poštovanje. Zgrožena sam i razočarana kako neki muškarci tretiraju žene, kao i da bez blama i uprkos upozorenjima misle da je potpuno normalna pojava da "pokušaju da im se zavuku pod suknju" i da bi mi verovatno trebalo da budemo srećne i da se osećamo poželjno zbog tog gesta - napisala je ona i na storiju i na objavi na Instagramu dodajući:

- Ne smem da zamislim kroz šta sve devojke prolaze u izlascima i kako ih tretiraju ovakvi "muškarci". Jer, ovo je jedan vid seksualnog zlostavljanja na koje niko nema bas nikakvo pravo… I da, ponovo bih bez razmišljanja uradila isto. Ponovo bih bez razmišljanja uzela mobilni telefon i bacila ga u nameri da zaštitim sebe i svoje dostojanstvo, i pokazem takvim "muškarcima" da je to što rade sramno, nedopustivo i zaslužuje svaku osudu! Ako to uopšte mogu da razumeju i shvate! Devojke, glavu gore, suprotstavite se ovakvim muškarcima i pokažite gde im je mesto! To što smo nežniji pol ne znači da smo osuđene da trpimo i tolerišemo ovakvo ponašanje.

Pevačici su ubrzo stigli i komentari podrške među kojims se našao i komentar Sanje Vučić iz grupe Hurricane:

- Nebrojano puta se desilo i svaki put sam na mikrofon rekla! Mora da postoji doza ssmopoštovanja i vaspitanja!!!!! Nedopustivo!!!!!

View this post on Instagram

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica)

IZVOR: IG / senoritamilica

Autor: Redportal.rs

#fan

#milica pavlović

#nastup

#telefon